Hra Microsoft Xbox One Forza Motorsport 6 (RK2-00021)

Značka: Microsoft , Kategorie: Pro Xbox
Kód zboží: XBXRK200021

Forza Motorsport 6 je nejkrásnější a nejpropracovanější závodní hra této generace. Shromažďujte, přizpůsobujte a závoďte s více než 450ti vozy Forzavista ™. To vše s funkčními kokpity a plnou...

Zjistit dostupnost

Všechny příchutě motorových olejů



Formule jsou sice nejznámější, ale motorsport má i jiné disciplíny. Mezi ně patří i kroužení po okruzích se sériovými auty upravenými k nepoznání, o jehož krásách vás může přesvědčit právě Forza Motorsport 6. Vezme to pěkně chronologicky. Mód kariéry z minulých dílů tak nahradí exkurze do minulosti, ve které si projdeme sportovní vozy, off-roady i předválečné formule.



Realistický jízdní model par excellence



Mezi arkádou a simulátorem je propastný rozdíl. První typ závodních her odřídíte s pitím v ruce jednou rukou, ten druhý vám dá zabrat, i kdybyste měli ruce tři. Není se čemu divit, když si pod kapotou vozíte celé stádo koňských sil a snažíte se ho kočírovat podle zatáček na trati.



Fyziku aut vývojáři dotáhli do detailů hraničících s obsesí. Každá louže může znamenat smyk, střídání počasí vás zažene do boxů vyměnit pneumatiky a jestli nedávno záplatovali povrch okruhu, buďte si jistí, že to přes podvozek svého monopostu pocítíte.





Forza Motorsport v číslech



Každé pokračování se snaží překonat své předchůdce. Co může nabídnout forza?



  • 2 hráči mohou závodit na rozdělené obrazovce
  • 24 hodin, během kterých se mění světelné podmínky
  • 24 hráčů najednou na trati
  • 26 tratí s prokresleným pozadím
  • 60 snímků za vteřinu při rozlišení 1080p
  • 148 různých typů povrchu
  • 450 aut s vybroušeným a detailním modelem jízdy a poškození



Forza Motorsport 6 je nejkrásnější a nejpropracovanější závodní hra této generace. Shromažďujte, přizpůsobujte a závoďte s více než 450ti vozy Forzavista ™. To vše s funkčními kokpity a plnou simulací poškození. Změřte síly až s 24mi hráči na 26ti nejznámějších tratích světa. Ovládněte mokré počasí a noční závodění na vaší cestě k vítězství.

Produktové informace

Platforma: Xbox One
Lokalizace: anglická
Vydavatel: Microsoft Studios
Vývojář: Turn 10 Studios
Žánr: závodní
Úplně jako ve skutečnosti
Ohromující grafika v rozlišení 1080p při 60 snímcích za sekundu. Prověřte své řidičské schopnosti v deštivém počasí, 3D loužích a nočních závodech. Špičkový engine ForzaTech™ zaručuje extrémně obtížnou akci a nejmodernější fyziku při rychlosti simulace.

Vrcholná automobilová fantazie
Více než 450 bezvadně rekonstruovaných aut s možností přizpůsobení včetně funkčních kokpitů a realistického poškození. Závoďte na 26 celosvětově proslulých tratích jako Daytona, Le Mans a dalších.

Nikdy nebudete závodit sami
Sídlo největší herní komunity zaměřené na závody, tuning a design. Závody pro 2 hráče na rozdělené obrazovce, závody pro 24 hráčů a realističtí soupeři Drivatar zaručují tlačenici na dráze a bezkonkurenční akci.


Video

Záruka 24 měsíců
Partnumber RK2-00021
Další parametry
Xbox One
Typ hry sportovní, závodní
Vydavatel MICROSOFT
anglická
Doporučený věk 3 roky
oficiální ČR
Rozměry výrobku
Rozměry balení
Šířka balení 13.0 cm
Výška balení 19.0 cm
Hloubka balení 1.0 cm
Hmotnost balení 0.1 kg
Více informací Méně informací