Baterie alkalická GP AAA, LR03, fólie 20ks (447663)

Značka: GP , Kategorie: Baterie
Kód zboží: GPPAAAALK20KS

GP Super Alkaline AAA, 20 ks

Většině produktů kolem nás dodávají energii baterie. Nenápadné kompaktní články nabité energií mnohdy uniknou naší pozornosti, přesto tvoří základní složku...

Zjistit dostupnost

GP Super Alkaline AAA, 20 ks


Většině produktů kolem nás dodávají energii baterie. Nenápadné kompaktní články nabité energií mnohdy uniknou naší pozornosti, přesto tvoří základní složku pro téměř veškerou moderní elektroniku. Využíváme je každý den a nikdy nepotěší, pokud energie v přístroji dojde zrovna tehdy, kdy ho nejvíce potřebujeme. Naštěstí existuje snadný způsob, jak tomuto nemilému překvapení předejít. Pořiďte si baterie do zásoby a nic už vás nepřekvapí.

Kvalita za pakatel

Společnost GP patří mezi přední světové výrobce baterií. Vsaďte na značkovou kvalitu a dodejte svým přístrojům dlouhodobou energii, jež je nejen cenově příznivá, ale i ohleduplná k životnímu prostředí. Baterie lze skladovat až sedm let, nehrozí jejich vytečení a jsou využitelné v extrémně nízkých i vysokých teplotách. Nenabíjecí AAA varianta najde ve vaší domácnosti využití především v budících nebo ovladačích.

GP Super Alkaline AAA, 20 ks

Většině produktů kolem nás dodávají energii baterie. Nenápadné kompaktní články nabité energií mnohdy uniknou naší pozornosti, přesto tvoří základní složku pro téměř veškerou moderní elektroniku. Využíváme je každý den a nikdy nepotěší, pokud energie v přístroji dojde zrovna tehdy, kdy ho nejvíce potřebujeme. Naštěstí existuje snadný způsob, jak tomuto nemilému překvapení předejít. Pořiďte si baterie do zásoby a nic už vás nepřekvapí.

Kvalita za pakatel
Společnost GP patří mezi přední světové výrobce baterií. Vsaďte na značkovou kvalitu a dodejte svým přístrojům dlouhodobou energii, jež je nejen cenově příznivá, ale i ohleduplná k životnímu prostředí. Baterie lze skladovat až sedm let, nehrozí jejich vytečení a jsou využitelné v extrémně nízkých i vysokých teplotách. Nenabíjecí AAA varianta najde ve vaší domácnosti využití především v budících nebo ovladačích.

  • mikrotužkové baterie AAA (LR03)
  • nenabíjecí
  • napětí 1,5 V
  • alkalické
  • vhodné do ovladačů a budíků
  • 20 ks v balení

Záruka 24 měsíců
Partnumber 447663
Další parametry
Typ baterie AAA
Druh baterie alkalická
1.55 V
Počet ks v balení 20 ks
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 10.0 cm
Výška výrobku 4.5 cm
Hloubka výrobku 2.2 cm
Hmotnost výrobku 0.2 kg
Rozměry balení
Šířka balení 10.5 cm
Výška balení 2.5 cm
Hloubka balení 4.5 cm
Hmotnost balení 0.2 kg
Více informací Méně informací