Batoh Xiaomi Mi City Sling pro 7” tablet - tmavě šedý (15938)

Značka: Xiaomi , Kategorie: Brašny / batohy
Kód zboží: XOM15938

Mi City Sling Bag
Pohodlný a praktický batoh je vhodný pro případ, kdy se vydáte na návštěvu přátel nebo jen na procházku, a zjistíte, že nepotřebujete víc než mobilní telefon, tablet a...

Naše cena s DPH:

499

Termíny doručení a vyzvednutí:
Není skladem

Zjistit dostupnost

Xiaomi Mi City Sling pro 7" tablet, tmavě šedá


Xiaomi Mi City Sling je kompaktní batoh o objemu 4 litry, rozměrech 320 × 175 × 80 mm a nosnosti až 10 kg. Je ideálním způsobem, jak ochránit váš až 7palcový tablet před poškozením, perfektně se ale hodí pro přenášení všeho, co potřebujete. Členění vnitřku je řešeno dvěma většími kapsami a jednou menší na zip, kam můžete uložit například mobilní telefon či peněženku.


Je přitom vyrobený ze 100% polyesteru velmi odolného vůči různým poškozením i vodě. Komfortu nošení pak výrazně napomáhá zadní strana ze síťoviny, stejně jako nastavitelný popruh na levou/pravou stranu.

Mi City Sling Bag
Pohodlný a praktický batoh je vhodný pro případ, kdy se vydáte na návštěvu přátel nebo jen na procházku, a zjistíte, že nepotřebujete víc než mobilní telefon, tablet a osobní věci.

Uspořádání
Batoh je vybaven úložným prostorem, rozděleným do dvou větších kapes a jedné malé kapsičky na zip. Vnější kapsa je také opatřená zipem a dobře poslouží k uložení malých předmětů jako jsou klíče nebo telefon. I přes malé rozměry je v batohu vše přehledně uloženo a je zajištěn snadný přístup k věcem.

Kvalitní zpracování
Na výrobu batohu byl použit voděodolný 100 % polyester odolný proti poškrábání. Jeho vlastnosti zajistí pevnost a dlouhou živostnost brašny. Zadní část je vyrobena ze síťoviny pro pohodlnější nošení. Navržený je pro přehledný a rychlý přístup k uloženým předmětům a je zajištěn spolehlivým zipem.

Klíčové vlastnosti
Malý přehledný městský batoh s elegantním designem. Je vybaven dostatečným prostorem mobilní telefon, tablet a další osobní věci. Pohodlný popruh je možné připevnit na levou i pravou stranu. Použitím kvalitních materiálů je zajištěna ochrana zařízení proti poškrábání i vodě.

Technické specifikace:

  • Rozměry: 320 × 175 × 80 mm
  • Nosnost: 10 kg
  • Objem: 4l

Záruka 24 měsíců
Partnumber 15938
Další parametry
7 "
batoh na záda
fashion, business
Materiál polyester
Barva šedá
RFID ochrana Ne
Rozměry výrobku
Rozměry balení
Šířka balení 53.0 cm
Výška balení 35.0 cm
Hloubka balení 25.0 cm
Hmotnost balení 1.0 kg
Více informací Méně informací