Disk Verbatim Printable CD-R DLP 700MB/80min, 52x, 25-cake (43439)

Značka: Verbatim , Kategorie: Záznamová média
Kód zboží: VER43439

Disky Verbatim CD-R/RW využívají technologii MKM/Verbatim, která zajišťuje, že každá nahrávka bude v té nejvyšší kvalitě. Díky vývojovému středisku společnosti Mitsubishi Chemical a silné...

Naše cena s DPH:

199

Termíny doručení a vyzvednutí:
Není skladem

Zjistit dostupnost

Verbatim CD-R 80, 700 MB, 25 ks


Ukládejte si svá digitální data na nosiče, které vám vydrží desítky let plně funkční. Společnost Verbatim patří mezi přední výrobce CD a DVD, které vám přijdou vhod k zálohování počítače, vypalování hudby, filmů, seriálů i her. CD-R balení obsahuje 25 kusů prázdných disků, každý z nich má kapacitu 700 MB, proto na ně bez obtíží umístíte desítky písniček, stovky fotografií a tisíce běžných dokumentů. Nosiče jsou opatřeny speciální spodní vrstvou, do které se ve stopě tvaru spirály ukládají vypalovaná data.


 

Disky Verbatim CD-R/RW využívají technologii MKM/Verbatim, která zajišťuje, že každá nahrávka bude v té nejvyšší kvalitě. Díky vývojovému středisku společnosti Mitsubishi Chemical a silné spolupráci s výrobci jednotek je zajištěna široká kompatibilita disků Verbatim, které tak jsou ideálním řešením pro sdílení počítačových dat, domácích videí, fotografií a hudby. Od evropské jedničky* v oblasti zapisovatelných médií

  • SCCG CD/DVDR '03 - '09.Disk CD-R je zapisovatelný disk, který poskytuje kapacitu 700 MB. V souladu se specifikacemi Oranžové knihy, část II, verze 3.

Mechanické technické požadavky na média Verbatim jsou velmi přesné a data na nich zapsaná lze načíst širokou škálou jednotek. Z toho důvodu vykazují disky Verbatim vysoký stupeň kompatibility s jednotkami s různými rychlostmi zápisu.

Vynikající odolnost vůči UV záření,
Životnost: technologie Extra Protection – až 40 let; technologie AZO – až 100 let,
nejnižší stupeň výskytu chyb při použití široké škály zapisovacích jednotek CD.

Široký, bílý, inkoustem potisknutelný disk má bílý povrch, na který je možno tisknout, až k náboji a potisknutelný průměr 23-118 mm.

Kapacita: 700MB
Max. Zapis. Rychlosted: 52x
Baleni: 25 Pack Spindle
Povrch: Wide Inkjet Printable - ID Branded
Oblast tisku: 23 – 118mm


Odkaz na stránku výrobce
Záruka 24 měsíců
Partnumber 43439
Další parametry
Typ média CD-R
Kapacita média 700 MB
Max. rychlost zápisu 52 ×
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 13.7 cm
Výška výrobku 13.7 cm
Hloubka výrobku 5.5 cm
Hmotnost výrobku 0.3 kg
Rozměry balení
Šířka balení 14.0 cm
Výška balení 5.5 cm
Hloubka balení 13.9 cm
Hmotnost balení 0.5 kg
Více informací Méně informací