Moto Bundle SP Connect na Samsung Galaxy Note20 Ultra (53936)

Značka: SP Connect , Kategorie: Držáky pro mobily
Kód zboží: SPT53936

Připevněte během sekundy smartphone na váš motocykl díky SP MOTO BUNDLE a užívejte si snadný přístup k aplikacím, playlistům a navigaci. V této sadě, určené především pro motocyklisty naleznete...

Zjistit dostupnost

SP Connect Moto Bundle pro Samsung Galaxy Note 20 Ultra, černá


Připevněte svůj smartphone během několika málo sekund na váš motocykl, kolo nebo dokonce koloběžku a užívejte si snadný přístup ke všem aplikacím, navigaci nebo hudebním playlistům přímo z vašeho telefonu. Držák SP Connect Moto Bundle patří mezi dokoupitelná zařízení pro mobilní telefon Samsung Galaxy Note 20 UltraCelokovové provedení držáku s kruhovým upínacím mechanismem nabídne kvalitní použité materiály a precizní aluminiové zpracování. Sada otočných kloubů umožní nastavení telefonu do ideální pozice. Vhod přijde i praktický SP Weather Cover, který spolehlivě ochrání váš telefon před deštěm a jinými nečistotami. Zároveň zvýší odolnost telefonu proti nárazům a případnému poškození.


Bohatá nabídka příslušenství v balení


V balení naleznete tenký SP Phone obal, který svou trojvrstvou konstrukcí účinně chrání telefon a přitom nezabraňuje používání tlačítek a všech dostupných portů. Zadní strana krytu obsahuje MicroRail držák, skrze který můžete zařízení uchytit k hliníkovému držáku. Další užitečnou věcí je SP Weather kryt chránící telefon proti dešti, prachu, bahnu a dalším nečistotám, na které můžete na svých cestách narazit. Obal chrání displej telefonu a zároveň nezabraňuje jejímu používání. Poslední částí balení je SP Moto Mount Pro, které slouží pro upevnění telefonu na řídítka motocyklu nebo kola. Držák můžete umístit na řídítka s podporovanými průměry 2,22 cm, 2,54 cm, 2,86 cm nebo 3,17 cmRotační rameno s délkou 10 cm umožňuje nastavit ideální polohu zařízení a dokáže tlumit otřesy a nerovnosti vozovky až o 40 %.





 


Klíčové vlastnosti:


  • Prémiové zpracování a kvalitní hliníkové materiály
  • Držák pro smartphone Samsung Galaxy Note 20 Ultra
  • Jednoduchý upínací systém
  • Sada otočných kloubů pro ideální natočení telefonu
  • SP Weather kryt chránící telefon proti dešti a dalším nečistotám
  • Kryt telefonu nezabraňuje jeho běžnému používání a nezakrývá potřebné porty
  • Držák tlumí až 40 % otřesů (od nerovností na vozovce atp.)

 


Mějte svůj telefon stále na očích i při jízdě na motocyklu nebo na kole.

 


Připevněte během sekundy smartphone na váš motocykl díky SP MOTO BUNDLE a užívejte si snadný přístup k aplikacím, playlistům a navigaci. V této sadě, určené především pro motocyklisty naleznete praktický aluminiový držák, který snadno připevníte na řídítka vaší motorky nebo kola, poté pouze přiložíte pouzdro SP PHONE CASE nebo SP UNIVERSAL INTERFACE na držák a otáčením o 90° ho bezpečně uzamknete a umístíte tak smartphone přímo v centru vašeho zorného pole. Určitě oceníte také praktický SP WEATHER COVER (neobsahuje SP MOTO BUNDLE UNIVERSAL), který ochrání váš telefon před deštěm, nečistotami a zvýší také odolnost proti nárazům. Celý systém je také kompatibilní s SP Gadgets a GoPro uchycením.

Obsah balení SP MOTO BUNDLE:

SP PHONE CASE-Tenký obal, který svou trojvrstvou konstrukcí chrání telefon, aniž by bránil používání tlačítek a portů. Na zadní straně obalu je MicroRail držák, který zajišťuje konektivitu s ostatním příslušenstvím a také s SP GADGETS, GoPro uchycením.

SP WEATHER COVER-Kryt, který chrání Váš telefon před deštěm, prachem a bahnem, zatímco dotyková obrazovka zůstává plně funkční. Spolu SP PHONE CASE poskytne také dostatečnou ochranu před nárazem.

SP MOTO MOUNT PRO-Tento montážní prvek vyrobený z kvalitního aluminia pro letecký průmysl lze snadno připevnit na standardní řídítka motocyklu (Vyložení pro průměry 2,22 / 2,54 / 2,86 / 3,17 cm nebo 0,875 / 1,0 / 1,125 / 1,25 palce; šíře objímky 11,8 mm) a díky 10 cm rotačnímu ramínku nastavíte ideální polohu zařízení. Držák tlumí otřesy až o 40 % a chrání tak váš telefon a další kompatibilní zařízení.

Záruka 24 měsíců
Partnumber 53936
Další parametry
na motorku
Typ držáku mechanický, s voděodolným pouzdrem
Bezdrátové nabíjení Ne
Upravitelná poloha Ano
Typ pro mobily
Sada držák + kryt Ano
MagSafe kompatibilní ne
Rozměry výrobku
Rozměry balení
Šířka balení 20.2 cm
Výška balení 6.5 cm
Hloubka balení 10.4 cm
Hmotnost balení 0.3 kg
Více informací Méně informací

Příslušenství k tomuto produktu