Elektrický pilník na chodidla Wellneo 110037785

Značka: Wellneo , Kategorie: Manikúry, pedikúry
Kód zboží: WLL110037785

Elektrický pilník na chodidla

Extrémně silný, inovativní přístroj, který vás zbaví ztvrdlé kůže a zároveň jí vysaje, takže se nebudete muset potýkat s nepořádkem. Je skvělý na paty,...

Zjistit dostupnost

Wellneo 110037785


Zbavte se zrohovatělé kůže na chodidlech a ulevte svým nohám. S elektrickým pilníkem Wellneo 110037785 dosáhnete sametově jemné pokožky v pohodlí domova. Ošetření je rychlé, šetrné a přitom účinné, použití je vhodné pro ženy i muže.


Pro hebká a jemná chodidla


Celý proces ošetření je bezbolestný, za pár minut bude vaše pokožka hladká a zbavená ztvrdlé kůže. Integrovaná sací síla zajistí, že kůže nebude padat na zem, na podlaze tak nebude vznikat žádný nepořádek. Díky jeho kompaktním rozměrům ho snadno sbalíte na cesty, použít ho proto můžete  kdekoliv a kdykoliv. Ergonomická rukojeť zajistí příjemný úchop.  




 


Klíčové vlastnosti:


  • Vyhladí pokožku a jednoduše odstraní ztvrdlou kůži a mozoly
  • Rychlé, šetrné a bezbolestné ošetření
  • Broušení nabízí 3 intenzity a 2 rychlosti
  • Integrované sání vás zbaví veškerého nepořádku
  • Ergonomicky tvarovaná rukojeť pro pohodlný úchop
  • Bezdrátový a nabíjecí přístroj se snadnou obsluhou

 


Jednoduchý způsob, jak se vypořádat se starou kůží jednou provždy. 

 


Pro každý typ pokožky


Vašim potřebám se přizpůsobí 3 intenzity broušení a 2 rychlosti. Přístroj disponuje 3 náhradními hlavami, dle potřeby si vyberete z jemné, střední a hrubé brusné hlavy. 


 



 


Odstraní přebytečnou kůži


Elektrický pilník využijete nejen na paty, ale také na celá chodidla, prsty a dokonce i dlaně.  


 


 



 


Skvělý pomocník


Pilník je bezdrátový a dobíjecí, v provozu vydrží až hodinu. Rychlé nabíjení probíhá přes USB. 

Elektrický pilník na chodidla

Extrémně silný, inovativní přístroj, který vás zbaví ztvrdlé kůže a zároveň jí vysaje, takže se nebudete muset potýkat s nepořádkem. Je skvělý na paty, chodidla, prsty a dokonce i dlaně. Bruska nabízí broušení ve třech intenzitách a dvou různých rychlostech.

Trpíte na ztvrdlou, popraskanou kůži? Bolí vás každý krok? Chcete mít byt, či dům čistý, bez jediného smítka? Wellneo elektrický pilník na chodidla je perfektní pro muže i ženy, bezdrátový a může být v provozu až hodinu, nemusíte se tedy bát neustálého nabíjení, či hledání dalších baterií.

Jak vzniká ztvrdlá kůže a mozoly?
Chodidla jsou pro nás důležitá, věnujeme jim speciální pozornost, staráme se o ně, abychom se vyhnuli jakékoliv bolesti a nepříjemným pocitům. Ztvrdlá kůže a mozoly obvykle vznikají díky nerovnoměrnému rozložení váhy, zpravidla na spodní straně přední části chodidla, či paty, čímž vzniká navrstvení tvrdé kůže. Příčinou mohou být vysoké podpatky, špatná velikost bot, či ve výjímečných případech abnormální stav kůže, kdy se sama v daných místech začne vrstvit. Když jsou tyto vrstvy až příliš široké, může se dostavit bolest. Nejefektivnějším řešením tohoto problému je odstranění této kůže, čehož snadno dosáhnete použitím elektrického pilníku Wellneo.

Jak tomuto problému zabránit?

  • Noste správnou velikost bot s adekvátní oporou
  • Měňte denně styl své obuvi
  • Odstraněním tlaku na danou oblast může problém zmizet

My pro vás ovšem máme skvělé řešení, díky kterého nemusíte čekat. Extrémně efektivní a při ruce – Wellneo Elektrický pilník na chodidla. Jde o bezbolestný způsob, jak se zbavit tvrdohlavých mozolů a ztvrdlé kůže jen za pár minut. Navíc jej můžete použít kdykoliv a kdekoliv! Sací síla vás zbaví odumřelé kůže, která by obyčejně popadala na zem, takže přístroj nemusíte používat pouze doma. Stačí jej nabít a je připraven k použití, i na cestách. Rotační hlavice opatrně odstraní mozoly a ztvrdlou kůži problematické partie, takže svá chodidla pak můžete hrdě vystavovat na odiv!

Dokumentace k tomuto produktu

Záruka 24 měsíců
Další parametry
Typ pilníky
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 4.0 cm
Výška výrobku 15.0 cm
Hloubka výrobku 3.5 cm
Hmotnost výrobku 0.4 kg
Rozměry balení
Šířka balení 17.4 cm
Výška balení 7.5 cm
Hloubka balení 20.1 cm
Hmotnost balení 0.4 kg
Více informací Méně informací