Espresso Miele CM 5500 (450521)

Značka: Miele , Kategorie: Automatická espressa
Kód zboží: MIECM5500

Volně stojící automatický kávovar CM 5500 vám připraví lepší kávovou specialitu než nejbližší kavárna.

Zjistit dostupnost

Miele CM 5500, růžová/zlatá


Miele CM 5500 je plně automatický kávovar, díky němuž si můžete kdykoli připravit skutečně vynikající kávové speciality s originálním aroma a chutí. Kromě německé preciznosti při výrobě, od níž se odvíjí mimořádná životnost a spolehlivost, zaujme i vytříbeným kuželovým mlýnkem pro to nejlepší zpracování zrnek kávy. Prostřednictvím displeje si přitom můžete navolit nejrůznější možnosti zahrnující množství namleté kávy či vody a podobně.


Připravovat ale můžete nejen kávové speciality, ale dokonce i čaj a nepřekvapí vás ani větší návštěva díky funkci pro přípravu konvičky čaje či kávy. Nechybí ani ukládání oblíbených nápojů a samozřejmostí je v podání vyspělého modelu důraz na hygienu, který ukazují například systémy odvápňování či automatického proplachu.  


Pro dokonalý požitek z kávy!

 


Zablokování zprovoznění


Stisknutím tlačítka pro zablokování zprovoznění zabráníte nechtěnému zapnutí kávovaru. Nebo pomocí toho zajistíte, že vaše děti nebudou přístroj sami používat a neublíží si.


 


 


ECO mód


Kávovar se v režimu ECO zahřívá těsně před připravením nápoje. Tím výrazně snížíte spotřebu energie. Tato funkce je samozřejmě volitelná a můžete ji kdykoliv zapnout nebo vypnout.


 


Nízký hluk


Kávovar Miele pracuje velmi potichu. A i přesto, že při práci nevydává téměř žádný zvuk, výsledek bude vždy dokonalý.


 


 


OneTouch for Two


Kávovar disponuje nejen funkcí OneTouch, ale i OneTouch for Two. Příprava kávy pro dvě osoby tak trvá polovinu času. Tato funkce spustí příslušný program a připraví vám dva nápoje stisknutím pouze jednoho tlačítka.


 


 


Komora na mletou kávu


Komora na mletou kávu umožňuje rychle a snadno připravit jiný druh kávy – například bezkofeinovou.


 


 


Funkce pro přípravu konvičky kávy či čaje


V případě, že potřebujete najednou více kávy, například pro návštěvu, zvládne přístroj připravit až 8 šálků současně.


 


 


Systém ComfortClean


Pro pohodlné čištění je v kávovaru systém ComfortClean. Zásobník vody a zásobník na kávu můžete snadno nechat umýt v myčce na nádobí. Vyjímatelná je i spárovací jednotka, takže ji můžete jednoduše vyndat a očistit. Pravidelným čištěním zvýšíte hygienu, kvalitu kávy a životnost přístroje.


 


 


Vyjímatelná spařovací jednotka


Spařovací jednotku lze vyjmout pro jednoduché čištění. Výsledkem je 100% hygiena i dlouhá životnost a hlavně výborná chuť kávy.


 


 


AromaticSystem


Tento systém je zde pro intenzivní kávové aroma. Spařovací komora se při napouštění vody rozpíná a s namletou kávou se tak lépe smíchá. Vůně bude ještě intenzivnější.


 


 


Kuželový mlýnek


Mleté kávových zrn je přesné a rovnoměrné díky využití kuželového mlýnku šetrného k vůni.


 


 


Nastavení podle chuti


Kávu si můžete nastavit přesně podle vaší chuti. Ovlivnit můžete mleté množství, stupeň mletí, teplotu i množství vody.


 

automatický kávovar • připravíte espresso, cappuccino, latte, latte macchiato, ristretto, horkou vodu • horké mléko a mléčnou pěnu • příkon 1 500 W • 1,3l nádržka na vodu • kuželový mlýnek • 200g zásobník na kávu • displej • čisticí programy • režim úspory energie • informační displej • příprava dvou šálků najednou • tryska na cappuccino

Kávovar Miele CM 5500 PearlFinish, zlatorůžová
Volně stojící automatický kávovar CM 5500 vám připraví lepší kávovou specialitu než nejbližší kavárna. Má luxusní výbavu – od použitých prvotřídních materiálů po pokročilé funkce. Snadná je jak příprava lahodné kávy nebo čaje, tak následná údržba.
Připravte si jakýkoliv nápoj
Do kuželového mlýnku nasypete zrnka kávy, která se pomelou. Díky tomu, že je mlýnek vyroben z kvalitní a odolné oceli, se rozemelou rovnoměrně a zachovají své aroma. Můžete si navolit nejrůznější možnosti přizpůsobení množství namleté kávy, vody nebo mléka. Nastavitelná je i teplota vody. Poté zvolíte jeden z mnoha různých druhů nápojů, od italských kávových specialit až po různé druhy čajů. Kávovar vám připraví espresso s intenzivní chutí, cappuccino s perfektní krémovou pěnou nebo horké mléko s mléčnou pěnou, které ocení především vaše děti.
Praktické funkce
Své oblíbené nápoje si můžete v kávovaru uložit. Zvolíte stupeň pomletí, množství kávy, objem vody a teplotu spaření a pak přizpůsobené nastavení uložíte do jedné z deseti předvoleb. V neposlední řadě je výhodou funkce konvičky. Stisknete tlačítko a kávovar připraví osm šálků požadovaného nápoje do připravené konvice. Můžete tak rychle a jednoduše připravit kávu pro celé osazenstvo domácí oslavy nebo pracovní schůzky.

Nemusíte chodit do luxusní kavárny – dokonalou kávovou specialitu si připravíte v pohodlí domova.

Cappuccinatore
Kávovar CM 5500 vám vytvoří perfektní mléčnou pěnu. Díky systému cappuccinatore je napěněno během chvilky a vy si můžete vychutnat velmi kvalitní kávové speciality.

AromaticSystem
AromaticSystem zaručí intenzivní kávové aroma. Spařovací komora se při napouštění vody rozpíná a s namletou kávou se tak lépe smíchá. Vůně bude ještě intenzivnější.

OneTouch for Two
Kávovar disponuje nejen funkcí OneTouch, ale i OneTouch for Two. Příprava kávy pro dvě osoby tak trvá polovinu času. Tato funkce spustí příslušný program a připraví vám dva nápoje stisknutím pouze jednoho tlačítka.

Kávové i nekávové speciality
S Miele CM 5500 snadno připravíte espresso, kávu a velkou kávu, ristretto, cappuccino, caffe latte, horké mléko a mléčnou pěnu nebo latte macchiato. Můžete také připravit horkou vodu např. na čaj.

Systém ComfortClean
Pro pohodlné čištění nabízí kávovar systém ComfortClean. Zásobník vody a zásobník na kávu můžete snadno nechat umýt v myčce na nádobí. Vyjímatelná je i spárovací jednotka, takže ji můžete jednoduše vyndat a očistit. Pravidelným čištěním zvýšíte hygienu, kvalitu kávy a životnost přístroje.

ECO mód
Kávovar se v režimu ECO zahřívá těsně před připravením nápoje. Tím výrazně snížíte spotřebu energie. Tato funkce je samozřejmě volitelná a můžete ji kdykoliv zapnout nebo vypnout.

Nízký hluk
Kávovar Miele pracuje velmi potichu. A i přesto, že při práci nevydává téměř žádný zvuk, bude výsledek vždy dokonalý.

Zablokování zprovoznění
Stisknutím tlačítka pro zablokování zprovoznění zabráníte nechtěnému zapnutí kávovaru a zajistíte, že vaše děti nebudou přístroj samy používat a neublíží si.

Komora na mletou kávu
Kromě zásobníku na zrnkovou kávu má kávovar ještě dodatečnou komoru na mletou kávu. Můžete do něj nasypat jiný druh kávy, například bez kofeinu.

Individuální nastavení
Pijte takovou kávu, jaká chutná právě vám. Na kávovaru snadno upravíte parametry přípravy: stupeň pomletí a pomleté množství, teplotu spaření a spařování a množství vody.

10 individuálních profilů
Své oblíbené nápoje včetně individuálního nastavení můžete uložit do 10 uživatelských profilů. Kávovar vám tak vždy připraví přesně takový šálek, který vás dokonale potěší.

Záruka 24 měsíců
Partnumber 450521
Obecné informace
Provedení espressa automat
Typ volně stojící
Použití kapslí kapsle nelze použít
Ano
Funkce
Nastavení síly kávy Ano
Nastavení množství vody ano
Nastavitelná teplota kávy Ano
Použití mleté kávy Ano
Použití zrnkové kávy Ano
Ne
Ne
Ano
Objem
Objem zásobníku na vodu 1.3 l
Objem zásobníku na zrn. kávu 200 g
Další parametry
Odnímatelný zásobník vody Ano
Ne
Barva zlatá, růžová, černá
Ne
Ne
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 24.1 cm
Výška výrobku 36.0 cm
Hloubka výrobku 46.0 cm
Hmotnost výrobku 7.0 kg
Rozměry balení
Šířka balení 30.0 cm
Výška balení 41.0 cm
Hloubka balení 51.0 cm
Hmotnost balení 8.0 kg
Více informací Méně informací