Fén Remington D2121 (449793)

Značka: Remington , Kategorie: Fény
Kód zboží: REMD2121

Remington D2121

Není mnoho žen, které by si mohly vlasy umýt a nechat je přirozeně uschnout. Většina uživatelek jim potřebuje dodat tvar či objem a zkrotit neposlušné lokny za pomoci...

Zjistit dostupnost

Remington D2121

Není mnoho žen, které by si mohly vlasy umýt a nechat je přirozeně uschnout. Většina uživatelek jim potřebuje dodat tvar či objem a zkrotit neposlušné lokny za pomoci vysoušeče vlasů. Společnost Remington vytvořila fén s příkonem 1 800 W, který se rychle zahřeje a zatočí s vlhkostí ve vašich kadeřích v rekordně krátkém čase. Výsledkem bude nádherný zářivý účes a jemné zdravé vlasy, s nimiž zaujmete své okolí, ať už se chystáte do práce, nebo do divadla.

Fixace studeným vzduchem

Vyberte si jednu ze dvou přednastavených rychlostí proudu vzduchu a jednu ze tří teplot podle toho, jaký typ vlasů máte. U jemných a řídkých kadeří se doporučuje sušit nižší teplotou, zatímco dlouhé a husté vlasy potřebují více tepla a silnější proud vzduchu, aby se důkladně prosušily. V balení naleznete také štěrbinový nástavec sloužící k doladění detailů, abyste si již upravený účes proudem vzduchu neponičily. K zafixování účesu na konci sušení využijte proud studeného vzduchu, aby vám vlasy vydržely ve stejném tvaru od rána až do večera.

Záruka 24 měsíců
Partnumber 449793
Další parametry
Typ fénu standardní fén
1800 W
Počet rychlostí 2
Ne
Počet teplot 3
Ne
Ano
Ne
Ano
Ne
1.8 m
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 8.8 cm
Výška výrobku 0.6 cm
Hloubka výrobku 16.4 cm
Hmotnost výrobku 0.4 kg
Rozměry balení
Šířka balení 19.0 cm
Výška balení 9.0 cm
Hloubka balení 26.5 cm
Hmotnost balení 0.6 kg
Více informací Méně informací