Headset Logitech Stereo H150 - coconut (981-000350)

Značka: Logitech , Kategorie: Headsety
Kód zboží: LOG981000350

Stereofonní náhlavní souprava Logitech® Stereo Headset H150. Mluvte tak, aby váš hlas zněl čistě. Díky čistému stereofonnímu zvuku je konverzace snadná. Mikrofon s potlačením šumu potlačuje...

Zjistit dostupnost

Logitech Stereo H150, bílá


Logitech Stereo H150 jsou základní sluchátka přes uši, která nabízejí solidní zvukový výstup a integrovaný mikrofon s aktivním potlačením šumu, který lze využít například pro hovory přes Skype. Reprodukují zvuky na frekvenci 20 Hz až 20 kHz. Díky impedance o hodnotě 22 ohm jsou vhodná zejména pro připojení k přístrojům se slabším zvukovým výstupem, jako jsou malé mp3 přehrávače či mobilní telefony. Náušníky jsou konstruovány z příjemného polstrovaného materiálu, který netlačí ani po několikahodinovém poslechu.


Kabel o délce 1,8 m s pogumovaným povrchem je zakončen standardním konektorem typu 3,5mm Jack (zvlášť pro sluchátka a mikrofon). Proto jsou sluchátka kompatibilní s naprostou většinou všech zařízení včetně mp3 přehrávačů Apple iPod a telefonů iPhone. Na kabelu se nachází také fyzické regulátory hlasitosti.

Stereofonní náhlavní souprava Logitech® Stereo Headset H150. Mluvte tak, aby váš hlas zněl čistě. Díky čistému stereofonnímu zvuku je konverzace snadná. Mikrofon s potlačením šumu potlačuje nepříjemný šum na pozadí – takže může váš hlas znít čistě. Mikrofon můžete nosit vlevo nebo vpravo. A když jej nepoužíváte, můžete jej otočit nahoru a směrem ven. Nastavitelný hlavový most a pěnové náušníky umožňují přizpůsobit uchycení. Jednoduché integrované ovládací prvky usnadňují nastavení hlasitosti a ztlumení mikrofonu. Také se snadno instaluje. Náhlavní soupravu stačí připojit ke vstupním a výstupním zdířkám 3,5 mm v počítači a je připravena k používání.

Obsah balení
Analogová souprava
Uživatelská dokumentace
2-leté záruka výrobce
Windows ® na bázi PC
Analogové připojení 2x 3,5 mm vstupem a výstupem
Pracuje s Logitech Vid ™ HD, Skype ™, Yahoo! ® Messenger, Gmail ™, Windows Live ® Messenger a

Dokumentace k tomuto produktu

Záruka 24 měsíců
Partnumber 981-000350
Sluchátka
Typ sluchátek na ucho (supraaural)
Provedení sluchátek s obroučkou přes hlavu
122 dB
Mikrofon
-44 dB (-)
Možnost propojení
Jack 3.5 mm
1.8 m
Další parametry
kabelový
Typ použití standardní
na sluchátkovém kabelu
Barva bílá
počítač
Ne
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 4.5 cm
Výška výrobku 20.0 cm
Hloubka výrobku 8.5 cm
Hmotnost výrobku 0.1 kg
Rozměry balení
Šířka balení 20.5 cm
Výška balení 7.0 cm
Hloubka balení 24.6 cm
Hmotnost balení 0.2 kg
Více informací Méně informací