Herní konzole Microsoft Xbox One X 1 TB + Shadow of the Tomb Raider (CYV-00105)

Značka: Microsoft , Kategorie: Xbox
Kód zboží: XBXCYV00105

Herní konzole

Zjistit dostupnost

Xbox One X, černá + Shadow of the Tomb Raider


Chcete si užít úchvatné hraní ve 4K s podporou všech nejmodernějších obrazových technologií, ale nechcete utrácet desítky tisíc za herní počítač? Nejnovější model z rodiny Xbox od Microsoftu vás nadchne po všech stránkách! Xbox One X je doposud nejvýkonnější herní konzole, nárůst výkonu i oproti předchozí generaci Xbox One dosahuje až 40 %, přičemž se ale designérům povedlo tento model fyzicky zmenšit oproti svým předchůdcům. Zařízení je tak i přes svůj výkon velmi tenké a elegantní, díky čemuž se bude skvěle vyjímat v každém obývacím pokoji.


Výkonu na rozdávání


Xbox One X podporuje hraní v nativním 4K rozlišení, což je umožněno použitím komponent v konzolovém světě doposud nevídaných. O výpočetní výkon se stará osmijádrový procesor od AMD taktovaný na 2,3 GHz, kterému asistuje 12 GB vysoce rychlé GDDR5 grafické paměti. Plynulé 4K hraní je pak zajištěno speciálně navrženým grafickým čipem s výkonem neuvěřitelných 6 Teraflops.


Shadow of the Tomb Raider


Součástí tohoto balení je hra Shadow of the Tomb Raider představující výbornou akční adventuru, která prodělala výrazná vylepšení oproti předchozím titulům. Kromě samotného zakončení příběhu, které celý herní svět dlouhá léta vyhlížel, se dočkáte nových a velmi zajímavých herních prvků, jako je otevřený svět, pokročilý crafting nebo například možnost rozvoje vaší postavy. I přes to, že část soubojů nahradí zábavné hádanky, hra nic neztrácí na akčnosti.



Extrémní výkon, úchvatný design, exkluzivní obsah.  One X si zamilujete od prvního zapnutí!

Ohromující audio


Konzole Xbox One X zaujme nejen skvělým obrazem, ale i zvukem. Digitální zvukový výstup poskytuje podporu Dolby Atmos a DTS:X, takže budete při hraní dokonale obklopeni 3D zvukem, což nejlépe pocítíte zejména v kombinaci s 5.1 reproduktory.


Ohromující audio




 


Úchvatné HDR


Další z mnoha předností této supervýkonné konzole je podpora technologie HDR 10, která dokáže v kombinaci s kompatibilní televizí či monitorem vykouzlit realisticky vypadající scény se skvělým kontrastem. HDR znamená, že vaše hry budou mít živější barvy, temnější stíny a jasnější světla.





 


Opravdové 4K


U podporovaných her si naplno užijete výkon konzole, jako první totiž umožňuje hraní v opravdovém 4K rozlišení při obnovovací frekvenci 60 Hz. Lépe však budou vypadat i starší hry, protože vysoký výkon konzole zajistí, že budou veškeré scény maximálně plynulé a optimálně vykreslené.


Opravdové 4K




 


Efektivní chlazení


I přes obrovskou porci výkonu není konzole nikterak hlučná, naopak je možná tišší, než byste čekali. Odvod odpadního tepla je totiž zajištěn speciálním vodním chlazením, na nějž navazuje speciální „odstředivý“ ventilátor.


Efektivní chlazení




 


Scorpio Engine


Scorpio Engine označuje doposud nejvýkonnější architekturu použitou v herní konzoli. Grafický výkon 6 Teraflops a propustnost paměti neuvěřitelných 326 GB/s jsou parametry, na něž jsme doposud byli zvyklí jen v drahých herních počítačích. Ve spojení se skvělou optimalizací her tak získáte výkon srovnatelný s několikrát dražším PC.


Scorpio Engine




 


Nejelegantnější Xbox


Ačkoliv Xbox One X nabízí o 40 % větší výkon než původní model One, je tenčí a menší. Microsoftu se povedlo vměstnat do menšího těla doposud nejvyšší výkon, čímž bylo dosaženo nejlépe vypadajícího modelu ze všech vydaných Xboxů. Vzhledu také napomáhá luxusně působící matně černé provedení, na němž nemají tendenci ulpívat otisky prstů.


Nejelegantnější Xbox




 


Plná zpětná kompatibilita s Xbox One


Pořízením konzole Xbox One X nepřijdete o žádný obsah zakoupený pro předchozí generaci. Veškeré vaše hry, herní statistiky, úspěchy i uložené hry z Xboxu One zůstanou dostupné i na této generaci. Kompatibilní jsou dokonce i veškeré části příslušenství, včetně ovladače a kabelů.


Plná zpětná kompatibilita s Xbox One




 


Xbox Live


Propojení s komunitou Xbox Live umožňuje snadno sdílet své herní úspěchy s přáteli, vytvářet a připojovat se k online hrám a podobně. Novinkou je propojení s Windows 10 – multiplayer totiž funguje i mezi počítačem a konzolí. Hry vyvíjené Microsoftem doposud exkluzivně pro Xbox budou navíc dostupné i ve Windows 10, takže si je zahrajete i pokud nebudete mít zrovna přístup k vaší konzoli.


Xbox Live

SHADOW OF THE TOMB RAIDER

Prožijte rozhodující okamžiky života Lary Croft, kdy se z ní stane Tomb Raider. Ve hře Shadow of the Tomb Raider musí Lara ovládnout nebezpečnou džungli a překonat smrtonosné nástrahy tajemných kobek a nejhorší okamžiky svého života. Lara Croft spěchá, aby zachránila svět před mayskou apokalypsou – a nakonec se stane Tomb Raiderem jak jí bylo předurčeno.

Přežijte a prosperujte na nejnebezpečnějším místě na Zemi
Jestli chcete přežít, musíte ovládnout džungli. Prozkoumejte prostředí pod vodou, plná puklin a hlubokých tunelů.

Objevujte temné kobky s brutálním obsahem
Kobky jsou ještě děsivější než dřív, a abyste se k nim dostali, musíte být bystří i obratní. Bude se vám to hodit – uvnitř vás čeká plno nebezpečných pastí a hlavolamů.

Odhalte živoucí dějiny
Objevte skryté město a prozkoumejte největší společenskou lokalitu, která se kdy ve hrách Tomb Raider objevila.

HERNÍ KONZOLE XBOX ONE X
Xbox One X je nejvýkonnější konzolí na světě, hry se na ní hrají lépe Xbox One X je určen hráčům, kteří požadují tu grafiku nejvyšší kvality. Je to nejvýkonnější konzole na světě, protože má o 40 % vyšší výkon než jakákoli jiná. Na Xboxu One X se zkrátka hraje lépe. Umožňuje hraní ve skutečném rozlišení 4K, podporuje HDR, široký barevný rozsahu a díky systémovému supersamplingu budou nové hry ve 4K vypadat skvěle i na obrazovce s rozlišením 1080p. Stávající hry pro Xbox One budou na Xboxu One X graficky na vynikající úrovni, poběží hladce a budou se rychleji nahrávat. Xbox One X také podporuje všechny hry a příslušenství pro Xbox One a také Xbox Live, nejmodernější herní síť, která vám nabídne další možnosti zábavy.

Xbox One X: navržen přímo pro 4K Xbox One X je navržen tak, aby využíval všech výhod 4K. Můžete na něm sledovat filmy na přehrávači 4K Ultra HD Blu-ray. Umí nahrávat záznamy v rozlišení 4K při 60 FPS. Disponuje i vynikajícím audiem, které vás přenese přímo do středu prostorového ozvučení. Vysoký dynamický rozsah a široký barevný rozsah poskytují vynikající grafické detaily při zobrazování světla, stínu a odrazů. Výkon 6 teraflopů pak znamená, že Xbox One X nabídne dosud nejlepší možnosti hraní.

Nejvýkonnější konzole všech dob S výkonem vyšším o 40 % si získáte slávu. Vyhlížejte technologii 4K, protože tu bude již brzy!

  • 6 teraflopů
  • Díky grafickému procesoru o výkonu 6 teraflopů fungují hry lépe než kdykoli dříve.
  • 326 GB/s
  • Dokonalé zobrazení každého snímku videa díky propustnosti paměti 326 GB/s.
  • 12 GB GDDR5
  • Maximální herní výkon s rychlostí 12 GB grafické paměti GDDR5.
Hraní v rozlišení 4K Ponořte se do světů stvořených pro hraní v rozlišení 4K, kde akci oživují framebuffery s rozlišením 2160p.

Úžasné detaily Užívejte si brilantní grafické detaily světla, stínů a odrazů s vysokým dynamickým rozsahem a širokou barevnou škálou.

Prémiový zvuk Zažijte prémiové audio, které vás dostane do centra 3D prostorového zvuku.

Streamujte v rozlišení 4K Streamujte a nahrávejte herní klipy v rozlišení 4K při bleskově rychlých 60 snímcích za sekundu.

Kompatibilní se vším pro Xbox One
  • Vaše hry
  • Pokračujte v hraní her, které máte – na Xbox One X skvěle vypadají, hladce fungují a rychle se načítají.
  • Vaše příslušenství
  • Váš šťastný ovladač, spolehlivý závodní volant, dálkový ovladač médií a dokonce i kabely budou fungovat s konzolí Xbox One X.
  • Vaše komunita
  • Jednoduše si do nové konzole přeneste své přátele, kluby, uložené pozice z her a herní úspěchy z Xbox Live.
  • Váš televizor
  • Pohlédněte na svůj starý televizor v novém světle – hry na Xbox One X vypadají skvěle i na obrazovce s rozlišením 1080p.
Sada obsahuje: Konzole Xbox One X 1 TB
Bezdrátový ovladač Xbox
Shadow of the Tomb Raider

Záruka 24 měsíců
Partnumber CYV-00105
Další parametry
Xbox ONE X
-
HDD
1 TB
4K BD-ROM
Ano
3
Ne
Ano
Ano
Ne
bez možnosti připojení
Hra v balení + Shadow of the Tomb Raider
oficiální ČR
Rozměry výrobku
Rozměry balení
Šířka balení 47.0 cm
Výška balení 31.0 cm
Hloubka balení 13.0 cm
Hmotnost balení 5.2 kg
Více informací Méně informací