Herní konzole Microsoft Xbox Series X + Diablo IV (RRT-00037) černá

Značka: Microsoft , Kategorie: Xbox
Kód zboží: XBXRRT00037

Herní konzole

Zjistit dostupnost

Microsoft Xbox Series X + Diablo IVMicrosoft Xbox Series X + Diablo IV (RRT-00037), černá


Ponořte se do úžasného světa 4K gamingu s konzolí Xbox Series X, která vás svým výkonem naprosto ohromí. Již devátá generace herních konzolí od Microsoftu přináší spoustu hardwarových a softwarových vylepšení, která pocítíte na výkonu, obrazové věrnosti i výjimečném prostorovém podání zvuku. Osmijádrový procesor s grafickou kartou výrobce AMD a výkon 12 TFLOPS na SOC zde doplňuje 16 GB grafické paměti GDDR6 a vůbec poprvé Xbox disponuje i ultra rychlým 1TB SSD úložištěm, které lze ještě dále rozšířit speciální paměťovou kartou od společnosti Seagate.


Váš portál do světa her


Se zařízením budete moci hrát nejnovější a propracované hry, které byly speciálně optimalizovány přímo pro Xbox Series X/S. Na své si ale přijdou také nostalgičtí milovníci starších herních titulů – ty byly totiž citlivě upraveny tak, aby z výkonu konzolí vyždímaly co nejvíce Díky tomu se můžete těšit na jejich výborné grafické zpracování a extrémně rychlé načítání, o němž byste ještě před nedávnem mohli pouze snít.


V balení se navíc kromě konzole, bezdrátového ovladače a dalšího příslušenství nachází i další pokračování legendární akční RPG série – hra Diablo IV.





 


Klíčové vlastnosti:


  • Herní konzole
  • 8jádrový procesor Zen 2 se postará o vice než dostatečný výkon
  • Působivý herní svět plný věrných světel a stínů zásluhou technologie DirectX Raytracing
  • 3 USB porty 3.0 a další konektory pro široké možnosti propojení
  • O výhodný přístup k více než 100 hrám se postará placená knihovna Xbox Game Pass
  • Podpora technologií Dolby Vision, Dolby Atmos, DTS 5.1 a 7.1 L-PCM zaručí pronikavý 3D prostorový zvuk a ještě věrnější obrazové podání
  • Naprostá kontrola nad herní postavou i nastavením zařízení pomocí bezdrátového ovladače
  • V balení se hrou Diablo IV

 


Zažijte novou úroveň vzrušení ze všech herních světů s moderní a vysoce výkonnou herní konzolí s 8jádrovým procesorem, podporou rozlišení 4K, špičkovou portovou vybaveností a přístupem k tisícovkám her pomocí zpětné kompatibility a placeného členství Xbox Game Pass. Ve speciálním balení se hrou Diablo IV.

 

 


Plynulost ve všech ohledech


Jedinečný výkon a rychlost i v na výkon náročných zajišťuje špičková architektura Xbox Velocity Architecture, 16 GB grafické paměti GDDR6 a přelomová technologie SOC, s nimiž si hraní her užijete v ultra detailním 4K rozlišení a s plynulým pohybem zajištěným vysokou snímkovou frekvencí až 120 fps. Samotný výpočetní výkon pak obstarají speciálně upravený moderní 8jádrový procesor a grafická karta výrobce AMD na bázi technologií Zen 2 a RDNA 2, které jsou navíc doplněny o svižný disk typu NVMe SSD se štědrou kapacitou 1 TB.


Microsoft Xbox Series X + Diablo IV




 


Optimalizováno pro Xbox Series X|S


Vždy, když u vytoužené hry najdete ikonu Optimalizováno pro Xbox Series X|S, se můžete těšit na ultra rychlé časy načítání, vylepšenou grafiku a až 120 snímků za vteřinu. To zahrnuje jak nové tituly vytvořené nativně pomocí vývojového prostředí pro Xbox Series X|S, stejně jako dříve vydané tituly, přepracované speciálně pro tuto platformu. Realističtější prostředí pak zajistí celá řada pokročilých technologií, mezi které patří například Variable Rate Shading (VRS) a hardwarově akcelerovaná technologie DirectX Raytracing, či Inteligentní doručení, zajišťující tu nejlepší verzi pro jednotlivé konzole z rodiny Xbox.


Microsoft Xbox Series X + Diablo IV




 


Dostatek úložného prostoru


S 1TB NVMe SSD úložištěm získáte dostatek prostoru pro ukládání nepřeberného množství vašich oblíbených herních titulů, přičemž funkce Quick Resume vám umožní rychle pokračovat kde jste skončili či přepínat mezi jednotlivými hrami bez otravného nahrávání. Rychlé a prostorné úložiště lze pak ještě dále rozšířit zakoupením karty Seagate 1 TB – tu stačí zasunout do speciálního slotu, který se nachází na zadní straně konzole.


Microsoft Xbox Series X + Diablo IV




 


Prostorový zvuk Dolby Atmos, s nímž se do hry ponoříte naplno


Herní konzole z řady Xbox Series X|S jsou vůbec prvními, které podporují technologie Dolby Vision a Dolby Atmos. Ty přinesou dění na obrazovce v bohatém spektru vizuálního dění a s pohlcujícím prostorovým zvukem, jenž vás usadí přímo doprostřed dění – ať už kolem vás budou létat projektily, nebo budete likvidovat příšery pomocí meče v akčním RPG.


Microsoft Xbox Series X + Diablo IV




 


Propracovaný ovladač


Kromě samotné konzole v balení obdržíte také propracovaný bezdrátový ovladač, který disponuje hybridním směrovým ovladačem i tlačítkem pro sdílení vašich slavných vítězství. Povrch tlačítek a spouští je navíc potažen speciální texturou pro dokonale komfortní úchop. Samozřejmostí je dedikované tlačítko Share pro rychlé sdílení videí či screenshotů třeba s vaším publikem na YouTube či sociálních sítích.


Microsoft Xbox Series X + Diablo IV




 


Bohatá herní knihovna


Jistě vás zaujme možnost využití herní knihovny Xbox Game Pass. S knihovnou více než 100 vysoce kvalitních her je Xbox připraven na dobrodružství hned po prvním vybalení z krabice. Přístup k této bohaté nabídce her získáte za jeden výhodný měsíční poplatek, který je uveden na stránkách výrobce. V ní na vás čekají naprosté pecky – od akční hry Deathloop, přes Halo, až po Gears of War. Získávejte přístup ke špičkovým hrám jako Starfield v den vydání a prozkoumejte online obsah se službou Xbox Live Gold.


Microsoft Xbox Series X + Diablo IV




 


Vydejte se proti proudu času se zpětnou kompatibilitou


Objevte legendární hry ze zařízení Xbox One, Xbox 360 a původní konzole Xbox. U tisíců z nich se můžete těšit na rychlejší načítání, vyšší rozlišení, plynulejší grafiku a svižnější odezvu ovládání. Vy tak budete moci prožít průlomové tituly i začátky slavných sérií v té historicky vůbec nejlepší kvalitě.


Microsoft Xbox Series X + Diablo IV




 


Široké možnosti připojení


Herní konzole nabízí široké možnosti připojení v podobě HDMI 2.1 konektoru a 3 USB portů 3.1. Snadné připojení k internetu pak zajistí jak klasické rozhraní Ethernet, tak i integrovaná Wi-Fi 802.11ac.


Microsoft Xbox Series X + Diablo IV




 


Zachová chladnou hlavu


Pokud se bojíte, že tak tenké a kompaktní šasi bude mít problém výkonný hardware skrývající se v jejím nitru uchladit, žádný strach. Inženýři ze společnosti Microsoft přišli s paralelním chladicím systémem, v němž hned trojice vzduchových kanálů ofukuje prostor uvnitř jednotlivých komor konzole, takže vnitřní komponenty zůstanou vždy dokonale tiché a chladné. 


Microsoft Xbox Series X + Diablo IV




 


Dvě legendy v jednom balení


Ve speciálním tematickém balení konzole naleznete i hru Diablo IV, ve které se budete muset znovu stát zachráncem světa Sanctuary. Stejně jako ve všech dřívějších dílech se i tentokrát ujmete role jednoho z hrdinů a vydáte do rozsáhlého nového světa až po okraj naplněného nikdy nekončícím dobrodružstvím, smrtícími démony a legendárním lootem, který se často ukrývá v temných, prachem zavátých kobkách


Microsoft Xbox Series X + Diablo IV




 


Vydejte se na osudovou výpravu


Prozkoumejte Sanctuary ve hře pro jednoho hráče, nebo si na pomoc přizvěte své přátele, zatímco se pokusíte projít pohlcující příběhovou kampaní. Přijímejte a plňte úkoly, osvobozujte města od temných sil a rozdejte si to na život a na smrt s hrůzu nahánějícími epickými bossy. A až se vám podaří dojít až na konec, začne to, co veteráni série tolik milují – úžasný endgame, v němž spolu jednotliví hráči budou moci obchodovat, vydávat se do stále těžších a těžších dungeonů, nebo otestovat své schopnosti v hned několika PVP zónách. Podpora režimů Cross-playsdíleného postupu mezi jednotlivými platformami a kooperativní režim na rozdělené obrazovce umožní ve vašem poslání pokračovat kdekoliv, kdykoliv.





 


Obsah balení:


  • Herní konzole Xbox Series X
  • Bezdrátový ovladač
  • 2× AA baterie
  • Vysokorychlostní HDMI kabel
  • Napájecí kabel
  • Rychlá uživatelská příručka
  • Hra Diablo IV

Ponořte se do nových dobrodružství s inovovanou herní konzolí Xbox Series X. Devátá generace herních konzolí od Microsoftu přináší hardwarová a softwarová vylepšení, která pocítíte na výkonu, grafické věrnosti i podání zvuku. Osmijádrový procesor zde doplňuje 16 GB grafické paměti GDDR6 a vůbec poprvé Xbox disponuje i ultra rychlým 1TB SSD úložištěm, které lze ještě rozšířit speciální paměťovou kartou Seagate.

Záruka 24 měsíců
Partnumber RRT-00037
Další parametry
Xbox Series X
-
SSD
1 TB
4K BD-ROM
Ano
3
Ne
Ano
Ano
Ne
Hra v balení Diablo IV
oficiální ČR
Rozměry výrobku
Rozměry balení
Šířka balení 30.0 cm
Výška balení 23.0 cm
Hloubka balení 39.0 cm
Hmotnost balení 6.1 kg
Více informací Méně informací

Příslušenství k tomuto produktu