Hra CENEGA PC Construction Machines Simulator 2016 (374064)

Značka: CENEGA , Kategorie: Pro PC
Kód zboží: CEN374064

Hra PC

Zjistit dostupnost

Construction Machines Simulator 2016


Ve videohrách je možné vyzkoušet všechno možné. Proč se tedy omezovat na strategie a střílečky, když si můžete vyzkoušet třeba stavební stroje? Snad každého kluka láká projížďka buldozerem…Konečně existuje hra, která něco takového umožňuje.


Bourat i stavět


Těžké stroje jsou silné, mohutné a dají se s nimi plnit různé úkoly, které kolikrát mohou hraničit i s cvičením z fyziky. Jak třeba bagrem zbořit co nejrychleji stavení? Zaměřit se na nosné zdi, nebo preferovat postupné bourání ze stran pro co nejčistší postup? Ostatně ani jemná manipulace se stavebním materiálem není taková hračka, jak byste si mohli myslet při sledování staveniště.


Já ti postavím dům, ty mi prodáš bagr


Součástí hry není jen plnění stavebních a demoličních úkolů. Construction Machines Simulator 2016 je komplexní – za plněné zakázky získáváte peníze, za které můžete nakupovat a vylepšovat techniku. První bagr můžete vybavit lepšími pneumatikami, přijímat větší úkoly a rázem se vám otevře prostor pro růst až do dimenzí stavebního impéria. Hře tak určitě nechybí nosná konstrukce, po které vás bude bavit šplhat dlouhé hodiny.


Staňte se šéfem stavební firmy a pusťte se do bourání starých domů, terénních úprav, vylévání betonových základů a stavění nových projektů. Ovládněte řadu stavebních strojů - silných tahačů, hladových bagrů, obřích jeřábů a dalších. Bojujte o zakázky, vydělávejte peníze a neustále rozšiřujte svou společnost. Klíčové vlastnosti: Realistická grafika a strhující prostředí. Nový pokročilý fyzikální engine a systém interakce. Detailní modely stavebních strojů.

Záruka 24 měsíců
Partnumber 374064
Další parametry
počítač
Typ hry simulátor
Lokalizace české titulky
3 roky
oficiální ČR
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 14.0 cm
Výška výrobku 19.0 cm
Hloubka výrobku 2.0 cm
Hmotnost výrobku 0.3 kg
Rozměry balení
Šířka balení 14.0 cm
Výška balení 19.0 cm
Hloubka balení 2.0 cm
Hmotnost balení 0.1 kg
Více informací Méně informací