Hra Microsoft Sea of Thieves (GM6-00019)

Značka: Microsoft , Kategorie: Pro Xbox
Kód zboží: XBXGM600019

Hra Xbox OneXbox ONE SXbox One X

Zjistit dostupnost

Sea of Thieves


Sea of Thieves je multiplayerová akční RPG, v níž se stanete pirátem přesně dle svých představ. Budete se plavit po rozlehlém otevřeném světě plném ostrovů s drahocennými poklady, jichž se samozřejmě budete snažit zmocnit. V tom vám ale budou bránit nejrůznější nástrahy, kterými budou všemožné mytické mořské nestvůry, ale také ostatní hráči, respektive piráti. Vaše loď a posádka tak budou tím jediným ostrůvkem bezpečí, který bude bojovat s celým okolním světem. Posádka se samozřejmě skládá ze skutečných hráčů, takže si budete muset pečlivě rozdělit role a spolupracovat, jinak je možné, že záhy skončíte na mořském dně.


Úchvatný zážitek z hraní


Hra zaujme i po grafické stránce, neboť je vyvedena v opravu líbivém vizuálním kabátku, který trochu připomíná různé komiksové příběhy. Jasné barvy a postavy poněkud připomínající karikatury opravdových pirátů dodávají hře jedinečnou atmosféru. Vše si nejlépe užijete na výkonném Xbox One X, pro nějž si vývojáři této hry připravili podporu 4K a HDR efektů. Vše ale samozřejmě bude fungovat i na klasickém Xbox One (S).


Popis
Hra Sea of Thieves nabízí bytostně pirátský zážitek od plachtění přes boje a objevování až po rabování – zkrátka vše, co potřebujete k pirátskému životu a vytvoření zcela nové legendy.

Staňte se ještě větším pirátem
Rozviňte plachty, vyvěste vlajku a pusťte se v této dobrodružné hře se sdíleným světem do bojů, lovení pokladů a budování nezapomenutelné legendy. Procestujte fantastický svět panenských ostrovů, mýtických příšer a lákavých kořistí – ať už sami, nebo se svou posádkou – a otestujte svoji kuráž v epochálních bitvách s jinými piráty.

Vylepšeno pro Xbox One X
Hra Sea of Thieves byla optimalizována tak, aby plně využila možnosti nejvýkonnější konzole na světě. Hry vylepšené pro Xbox One X mají vyšší výkon, stabilnější snímkovou rychlost, vyšší rozlišení a mohou se rychleji načítat.

Kam vás plachty zanesou
Když hráči nemají ve hře přiřazené žádné role, máte naprostou volnost a můžete cestovat světem a setkávat se s ostatními podle libosti.

Přátelé, nebo nepřátelé?
Během svých dobrodružství, která podniknete ve skupině nebo samostatně, se setkáte s jinými posádkami. Budou ale přátelské, nebo nepřátelské, a jak zareagujete?

Svět, který stojí za prozkoumání
Při zkoumání nových končin plných tajemství a potopených lodí budete podle map plachtit na ohromném širém oceánu a luštit hádanky.

Ohromující zážitky
Můžete se účastnit lodních bitev, lovit nebezpečné odměny, dopravovat náklad zrádnými vodami, bojovat s kostrami prokletých bývalých pirátů a spoustu dalšího.

Nikdy nebudete plachtit sami
Bez ohledu na to, jestli hrajete s přáteli, sestavujete novou posádku, nebo cestujete jako osamělý mořský vlk, čekají vás na každém kroku bujará a nezapomenutelná setkání.

Budujte si pověst
Svět významných činů čeká na vaši výpravu. Nahromaďte kořist, vylepšete svou pověst a vybavte si loď i sami sebe pomocí tvrdě zasloužených odměn.

Záruka 24 měsíců
Partnumber GM6-00019
Další parametry
Xbox One
Typ hry dobrodružná
Vydavatel MICROSOFT
anglická
Doporučený věk 16 let
Datum vydání 20.03. 2018
oficiální ČR
Rozměry výrobku
Rozměry balení
Šířka balení 17.5 cm
Výška balení 1.5 cm
Hloubka balení 13.5 cm
Hmotnost balení 0.1 kg
Více informací Méně informací