Hra Microsoft Xbox 360 Minecraft (G2W-00016)

výprodej
Značka: Microsoft , Kategorie: Pro Xbox
Kód zboží: XBXG2W00016

Legendární hra přichází na disku pro váš Xbox 360. Součástí balení je dvoudenní Zlaté členství Xbox LIVE, díky kterému si každý může vyzkoušet naplno kostičkový svět také online s přáteli....

Zjistit dostupnost

Minecraft



Jsou hry závodní, akční, strategie… a pak je tu Minecraft. Hra, která si vytvořila vlastní žánr, pro který je označení sandbox jen malou ochutnávkou. Koncept hry by se dal popsat jako Lego ve videohře. Znamená to, že cíle si v Minecraftu vybíráte sami. Jen vy rozhodujete, co budete v kostičkovém světě této legendy dělat.



Svět z kostek



Překvapuje vás hranatá grafika Minecraftu? Má svůj smysl. Cokoli v této hře je tvořeno z kostek různých materiálů, které můžete těžit a následně zpracovávat. Pokácíte stromy, natěžíte dřevo. Vykopete hlínu a uplácáte si z ní první chaloupku. Vytěžíte železo a vyrobíte si první kvalitní nástroje. Tímto technologickým postupem můžete vytvářet komplexní, fungující světy, nebo se soustředit na stavbu monumentů, před kterými by závistí zbledlo i všech sedm divů světa.



Jde to i bez boje



Ve dne je svět Minecraft bezpečný, v noci se však musíte bránit před zombiemi. Nečekejte tuhé bitvy, tato hra je nepotřebuje. Nejjednodušší je noc zkrátka zaspat, ale můžete se vybavit i zbraněmi a brněním, vykopat vodní příkopy a naklást do přístupových chodeb pasti. Minecraft je naprosto unikátní herní zážitek, který nedokážete ani přirovnat ke klasice, jakou jsme hráli před jeho uvedením.



Legendární hra přichází na disku pro váš Xbox 360. Součástí balení je dvoudenní Zlaté členství Xbox LIVE, díky kterému si každý může vyzkoušet naplno kostičkový svět také online s přáteli. Připojení ke službě Xbox LIVE Vám umožní stažení nejnovějšího obsahu ze stále se vyvíjejícího světa kostek. Postavte vše, co si jen dokážete představit! Minecraft pro Xbox 360 vám umožní vystavět celé světy z pohodlí vaší pohovky. Můžete hrát sami nebo s přáteli. Zkoumejte, budujte a dobývejte! V noci vycházejí ven příšery – nezapomeňte si tedy předtím vybudovat přístřeší. Pak můžete začít vytvářet svět podle vašich představ. Minecraft pro Xbox 360 přináší nikdy nekončící zábavu!

Video

Záruka 24 měsíců
Partnumber G2W-00016
Další parametry
Xbox 360
Typ hry pro děti, logická
Vydavatel MICROSOFT
anglická
Doporučený věk 7 let
oficiální ČR
Rozměry výrobku
Rozměry balení
Šířka balení 19.6 cm
Výška balení 2.0 cm
Hloubka balení 13.7 cm
Hmotnost balení 0.1 kg
Více informací Méně informací