Hra Microsoft Xbox One Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection (GYP-00020)

Značka: Microsoft , Kategorie: Pro Xbox One
Kód zboží: XBXGYP00020

Hra Xbox ONE S

Zjistit dostupnost

Zoo Tycoon: Ultimate Animal CollectionZoo Tycoon: Ultimate Animal Collection, Xbox One


Milujete zvířata a chtěli jste si vždy pořídit vlastní zoologickou zahradu, ale nemáte pár milionů na její provoz? Nevadí – ve hře Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection si všechny své sny do puntíku splníte. Obdivovat se pak budete moci nejen svým chovancům, ale i manažerským schopnostem, kdy z vaší zahrady budou odcházet jen spokojení a zážitky naplnění návštěvníci.


Zvířata jako živá


Velice populární herní série Zoo Tycoon se vrací v přepracovaném podání a je připravena přinést vám pořádnou porci vzrušení, výzev a zábavy při budování té světově nejlepší ZOO. Popusťte uzdu své představivosti a vyberte si z téměř 200 druhů vizuálně úchvatných zvířat a balíčku detailně provedených prostředí. Své zařízení plné rozmanité fauny a flóry pak budete moci budovat jak sami, tak v online hře pro až 4 hráče.





 


Klíčové vlastnosti:


  • Vylepšená verze simulátoru zoologické zahrady ze série Zoo Tycoon
  • Přibližte se k více jak 200 vizuálně dokonale převedených druhů zvířat v rozlišení UHD a s podporou HDR
  • Speciální edice Ultimate Animal Collection přináší faunu z Jižní Ameriky a Austrálie
  • Vytvořte si ZOO svých snů s největším a dosud nejdetailnějším prostředím a intuitivním ovládáním, navrženým pro hráče všech věkových skupin
  • Podpora Xbox Play Anywhere – pokračujte v hraní na jiné konzoli Xbox One či PC s OS Windows a snadno si přeneste uložené pozice mezi platformami
  • Kochejte se detailním grafickým zpracováním

 


Vybudujte zoologickou zahradu svých snů a pohrajte si s 200 druhy zvířat ve vylepšené verzi oblíbeného simulátoru Zoo Tycoon. S podporou ultra detailního rozlišení 4K, funkce Xbox Play Anywhere a s dalšími druhy fauny z Jižní Ameriky a Austrálie, včetně roztomilých klokanů a koal.

 


Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection

 

Hra pro malé a velké

Hra byla designována pro všechny věkové skupiny a jako taková nabízí přístupnou hratelnost, kterou si snadno osvojíte a v níž se dále budete jen zlepšovat. Každé ze zvířat vás pustí do svého soukromí a vy si tak s nimi budete moci pohrát. Pokud něčemu nebudete rozumět, vše vysvětlí srozumitelné tutoriály, a abyste si byli jisti, že svou práci děláte opravdu dobře, vždy tu budou návštěvníci, kteří se nebudou ostýchat dát vám zpětnou vazbu


 


Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection

Nová edice přinese více zvířátek

Edice Ultimate Animal Collection ke klasickým obyvatelům zoologických zahrad, jak je známe z Evropy, přidává i některé exotičtější kousky. Že slyšíte cvrlikání tropických papoušků a svistot vracejícího se bumerangu? Správně – nově se přidávají zvířata jak z Jižní Ameriky a Austrálie, včetně klokanů a koal. Ve vaší ZOO tak nouze o dosud neviděné určitě nebude.


 


Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection

 

Spousta zábavy v režimu kampaně

Zvelebování vaší ZOO ve volném režimu je jedna věc, ale pořádná příběhová kampaň – to je to, po čem srdíčko spousty hráčů touží. I zde je hra Zoo Tycoon připravena vyhovět. Celkem na vás čeká rozšířený příběhový režim s až 30 vzrušujícími scénáři, odehrávajícími se po celém světě. V jejich rámci budete plnit spoustu úkolů, kterým každodenně čelí manažeři zoologických zahrad – od náročného plánování jednotlivých výběhů až po odpočinkové budovy určené čistě pro zvýšení pohodlí návštěvníků.

Název hry: „Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection“
Dostupnost: 31. října 2017
Vydavatel: Microsoft® Studios Vývojové studio: Asobo Studio
Formát: Zařízení rodiny Xbox One a PC s Windows 10

Titul z řady Xbox Play Anywhere (v rámci jednoho nákupu získáte digitální verzi pro zařízení rodiny Xbox One i Windows 10)
Popis produktu: Popusťte uzdu své představivosti se „Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection“. Navrhněte si vlastní zoo, adoptujte zvířata, starejte se o ně a spravujte zahradu sami, nebo s až čtyřmi spoluhráči na Xbox Live. Tato simulace zoologické zahrady okouzlí milovníky zvířat všech věkových kategorií.

Vlastnosti a funkce: Těšte se na takřka 200 vizuálně nádherných zvířat v rozlišení 4K Ultra HD a s HDR

Zahrnuje výběr nových zvířat z Jižní Ameriky a Austrálie včetně klokanů a koal

Vytvořte si zoo snů s pomocí dosud nejdetailnějšího prostředí a s podporou intuitivního ovládání uzpůsobeného pro fanoušky Zoo Tycoon všech věkových kategorií.
Je to vaše zoo – navrhněte a spravujte ideální zoo od výstavby jednotlivých úseků cest po možnost přizpůsobit si oplocení a náležitě ho vyzdobit. Volba je na vás!

Postavte a sdílejte zoo s až čtyřmi lidmi na Xbox Live.
Podporuje funkci Xbox Play Anywhere, takže můžete pokračovat v hraní na jiném zařízení Xbox One nebo PC s Windows 10. Vždy tak máte po ruce své uložené pozice, herní přídavky i herní úspěchy.

Záruka 24 měsíců
Partnumber GYP-00020
Další parametry
Xbox One
Typ hry pro děti
Vydavatel MICROSOFT
anglická
Doporučený věk 7 let
oficiální ČR
StandardProduct
Rozměry výrobku
Rozměry balení
Šířka balení 17.5 cm
Výška balení 1.5 cm
Hloubka balení 13.5 cm
Hmotnost balení 0.1 kg
Více informací Méně informací