Hra Warner Bros PC CC Middle-earth: Shadow of Mordor (418900)

Značka: Warner Bros , Kategorie: Pro PC
Kód zboží: WBR418900

Hra PC

Zjistit dostupnost

Shadow of Mordor
Většina her smrtí hlavního hrdiny končí. V Shadow of Mordor je tomu naopak. Hraničář Talion, za kterého budete celou hru pobíhat po Středozemi, natáhnul brka hned na začátku i se svou rodinou. Co byste dělali, kdybyste dostali šanci si to se svými katy vyříkat pěkně z očí do očí? Přesně tak se stalo a náš mrtvý zabiják se v této akční pecce, notně přiživené nezapomenutelnými filmy, půjde ptát, kdo si troufnul mít jiný názor na spravedlnost, než on. Bohužel námitky bude mít pár tisíc skřetů, Talionovi proto nezbyde, než vzít meč a jít se obhajovat fyzickými argumenty.

Škoda rány, která padne vedle
Mečem se budete ohánět na všechny strany, tím ale herní náplň zdaleka neskončí. Talion dostal od sudiček do vínku schopnosti akrobata, čeká ho tedy pobíhání po hradbách, plížení se za zády skřetích válečníků a hlavně potvory obzvláště tuhé. Shadow of Mordor proti hráči občas posílá i tzv. nemesis, protivníky, se kterými se hlavní hrdina už setkal a oni se vrátily mocnější a nebezpečnější.

Konečně Tolkien v úchvatném podání
Středozemi jste mohli už v několika hrách navštívit, ale pokusy zprostředkovat bitevní vřavu dosud neslavily velký úspěch. Shadow of Mordor možná není třeskutě originální, ale spojuje to nejlepší z legendárních sérií, jako je Assassin’s Creed, Far Cry a Arkham City – to je slušná vizitka, že?

Žánr Role Playing (RPG)
Doporučený věk 18+
Lokalizace: Angličtina
Datum vydání 16.9.2016

Záruka 24 měsíců
Partnumber 418900
Další parametry
počítač
Typ hry RPG
Vydavatel WARNER BRO
anglická
Doporučený věk 18 let
Datum vydání 16.9.2016
oficiální ČR
Rozměry výrobku
Rozměry balení
Šířka balení 17.8 cm
Výška balení 2.0 cm
Hloubka balení 13.7 cm
Hmotnost balení 0.2 kg
Více informací Méně informací