LED pásek Xiaomi Yeelight Lightstrip Plus, 2m (21703)

Značka: Xiaomi , Kategorie: LED pásky
Kód zboží: XOM21703ZC1

Stálá radost pro každou chvíli
Yeelight lze pohodlně řezat a vložit pod televizor, bar a pohovku. Barevná atmosféra přetrvává a zbarvuje váš domov s větší radostí.

Definujte svou...

Zjistit dostupnost

Xiaomi Yeelight Aurora Lightstrip Plus


Přizpůsobte osvětlení vašeho domova momentální náladě i konkrétní příležitosti. LED pásek Xiaomi Yeelight Aurora Lightstrip Plus vám umožní nastavit si intenzitu, teplotu i barvu světla podle vašich představ. To všechno pomocí chytré aplikace.


Světelný řetěz o délce 2 m je velmi flexibilní, a tak ho snadno umístíte, kamkoliv chcete – na stůl, na zábradlí nebo třeba do okna. Pomocí samostatně prodávaných prodlužovacích pásků lze řetěz rozšířit až na 10 m při celkovém výkonu 26,6 W.


Intuitivní ovládání pro nekonečné možnosti


mobilní aplikaci Yeelight nebo Mi HOME můžete odkudkoliv ovládat jednotlivé LED pásky i celé skupiny světel. Nastavujte časovače, přizpůsobujte intenzitu nebo barevnou teplotu osvětlení pouhými několika dotyky. Yeelight Aurora si navíc rozumí s chytrými asistenty Google Assistant a Amazon Alexa. Propojte je a zapínejte nebo vypínejte světlo jednoduše pomocí hlasových pokynů.


Miliony barev rozzáří váš domov


Aurora vnese do vašeho domu či bytu jedinečnou světelnou atmosféru. Nainstalujte ji do obývacího pokoje, ložnice nebo třeba do kuchyně a dodejte tak místnostem šmrnc. Večírky, oslavy a další neopakovatelné okamžiky vašeho života přímo volají po speciální dekoraci. Nebo si prostě jen udělejte radost po náročném pracovním dni. Díky paletě 16 milionů barev se nikdy nebudete nudit.


Ideální osvětlení pro každou příležitost


Ohromte své blízké podmanivým náladovým osvětlením. V aplikaci najdete přednastavené světelné scény, například pro narozeninovou oslavu, romantickou večeři nebo filmový večer. Zpestřete si zvláštní příležitosti interaktivními dynamickými efekty a synchronizací osvětlení s hudbou. Světla se budou automaticky měnit v rytmu vašich oblíbených písní.


Stálá radost pro každou chvíli
Yeelight lze pohodlně řezat a vložit pod televizor, bar a pohovku. Barevná atmosféra přetrvává a zbarvuje váš domov s větší radostí.

Definujte svou náladu zbarvením atmosféry
Barvy mohou být výrazem nálad. Ať už máte pocit klidné modré nebo teplé žluté, může vám Yeelight přizpůsobit náladu různým možnostem barev.

Vysoká použitelnost pro setkání s domácími potřebami
Yeelight je dostatečně flexibilní, aby byl snadno tvarován na jakýkoliv předmět, což vám umožní dosáhnout nejobtížnějších DIY projektů. Využijte svou představivost k tomu, abyste své vzory přivedli k životu. Můžete pohodlně načrtnout svůj herní stůl a užít si vzrušení, když světla zazní hrami.

Více inteligentních funkcí
Společnost Yeelight je kompatibilní se službami Google Assistant a Amazon Alexa pro inteligentní ovládání hlasem a podporuje ovládání vypínače osvětlení, jasu, scén a další. Stejně tak můžete synchronizovat pásek s aplikacemi Yeeight APP a Mi HOME APP, které pro vaše pohodlí zahrnují přednastavené světelné scény, například narozeninový večer, filmový večer nebo romantickou večeři.

Nechte světlo tancovat podle hudby
Synchronizujte osvětlení s oblíbenou hudbou a podívejte se na světelné barvy, které se mění na rytmus písní. Ať už se jedná o večírek nebo oslavu, tato světla představují ideální doplněk k hudbě na pozadí a vytvářejí radostné prostředí.

Technické parametry:

  • Jmenovitý vstup: 100-240V ~ 50 / 60Hz 0,17A (2m), 100-240V ~ 50 / 60Hz 0.6A (10m)
  • Jmenovitý výkon: 7,5 W (2 m), 26,6 W (10 m)
  • WiFi připojení: Wi-Fi IEEE 802.11 b / g / n 2.4GHz
  • Systémová podpora: Android 4.4 nebo iOS 8.0 nebo vyšší
  • Frekvenční pásmo: 2400MHz-2483.5MHz"

Záruka 24 měsíců (6 měsíců IČ)
Partnumber 21703
SMART Integrace do systému
Funkce (Typ) osvětlení
Ano
Ne
Ano
Ano
Další parametry
Typ smart, LED pásek
RGB
Délka 2 m
Použití vnitřní
IP20
7.5 W
síťové 230 V
Dálkový ovladač Ne
Komunikační technologie Wi-Fi
Rozměry výrobku
Hmotnost výrobku 0.3 kg
Rozměry balení
Šířka balení 17.8 cm
Výška balení 6.0 cm
Hloubka balení 17.9 cm
Hmotnost balení 0.5 kg
Více informací Méně informací