Mobilní telefon Xiaomi Redmi 9T 64 GB - Carbon Gray (31061)

Značka: Xiaomi , Kategorie: Smartphone
Kód zboží: XOMREDMI9T64GY

Mobilní telefon 6.53" Snapdragon 662 osmijádrový (2GHz), Interní paměť 64 GB, RAM 4 GB, Dual SIM, fotoaparát 48 + 8 + 2 + 2 Mpx, LTE (4G)/ 3G, 6000mAh, Android 10.0, oficiální distribuce

Zjistit dostupnost

Xiaomi Redmi 9T, Carbon Grey


telefonem Xiaomi Redmi 9T budete mít po ruce skvělou zábavu i potřebné informace. Zařízení na první pohled zaujme svým velkým, 6,53" displejem, který vám každý obraz vykreslí ve výborné kvalitě s FHD+ rozlišením. Uvnitř pak najdete výkonný osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon, který se spolu se 4GB operační pamětí stará o stabilní chod bez zpomalování. V telefonu můžete otevřít více aplikací současně a využívat ho pro multitasking, aniž byste museli dlouho čekat na jakékoliv načítání stránky. Výkonná baterie s kapacitou 6 000 mAh mu zajistí dlouhé hodiny výdrže. Kdykoliv pak potřebujete, stačí ho připojit k nabíječce a díky podpoře rychlonabíjení s výkonem 18 W dostanete baterii zpět na 100 % v rekordně krátkém čase.




 


Klíčové vlastnosti:


  • Luxusní design s velkou FHD+ obrazovkou
  • Dokonalé snímky díky čtyřnásobnému fotoaparátu
  • Vysoká kapacita 64 GB pro uložení souborů a aplikací
  • Funkce Dual SIM umožní uložit dvě SIM karty
  • Jednoduché a rychlé odemykání otiskem prstu či obličejem

 


Telefon s kapacitou baterie 6 000 mAh vás nezklame od rána do večera.

 


Luxusní design


Smartphone není pouze praktický doplněk, ale také umělecké dílo. Nechejte se okouzlit jeho tenkým provedením, zaoblenými křivkami a luxusním displejem, který vám zajistí výbornou zábavu při sledování videí, hraní her i procházení internetu.





 


Provedení proti otiskům prstů


Telefon bude i při pravidelném používání vypadat stále jako nový. Zadní část nabízí speciální povrchovou úpravu. Jemně strukturovaný povrch na sobě nezanechává viditelné otisky prstů, takže ho můžete držet v ruce celý den, aniž byste ho museli každou chvíli čistit.





 


Čtyřnásobný fotoaparát


Na zadní straně najdete čtyřnásobný fotoaparát, který vám pomůže zachytit každý váš krok v dokonalé kvalitě. Nachází se zde 48Mpx hlavní fotoaparát, 8Mpx ultraširokoúhlý fotoaparát, 2Mpx senzor hloubky ostrosti a 2Mpx makroobjektiv.





 


Time-lapse videa


Kromě vytváření nádherných snímků můžete fotoaparát telefonu používat i k natáčení videí. Jedním z režimů je časosběrné video, abyste během krátkého okamžiku mohli sledovat vývoj zobrazované události a scény.





 


Dlouhá výdrž baterie


Baterie s kapacitou 6 000 mAh zajistí telefonu a jeho uživateli dlouhodobě neomezený provoz. Na jedno nabití můžete telefonovat 56 hodin, přehrávat hudbu 195 hodin nebo sledovat video 17 hodin. V pohotovostním režimu pak vydrží telefon 28 dní.





 


Rychlý provoz


Pod elegantním povrchem se nachází výkonný osmijádrový procesor Snapdragon 662, který se spolu se 4GB operační pamětí stará o stabilní a plynulý provoz i při více spuštěných aplikacích najednou. Nemusíte zdlouhavě čekat na načítání aplikací ani se bát zamrznutí scény, kdykoliv hrajete hru online.





 


Velký displej


Vychutnejte si každý detail naplno. Dominantou telefonu je jeho 6,53" displej s FHD+ rozlišením. Má kolem sebe jen tenký rámeček, aby vás při sledování nebo hraní nic nerozptylovalo.





 


Dvojité reproduktory


Vychutnejte si oblíbenou hudbu zcela bez kompromisů. Využijte dvojici integrovaných reproduktorů s technologií Hi-Res Audio, která vám díky bohatým dunivým hloubkám a čistým výškám zajistí perfektní poslech i bez použití sluchátek.


Mobilní telefon Xiaomi Redmi 9T

  • procesor Qualcomm Snapdragon 662
  • 6,53" displej s rozlišením FHD+
  • 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2MP zadní fotoaparát
  • 8 MP přední fotoaparát
  • 6000 mAh baterie
  • 18W fast charge

Čtyřnásobný 48Mpx fotoaparát s AI, ultra širokoúhlým a makro objektivem
Díky čtyřnásobnému zadnímu fotoaparátu s rozlišením 48 Mpx a umělou inteligencí nabízí Redmi 9T prvotřídní kvalitu snímků a videa, která ohromí i ty nejnáročnější fotografy a režiséry. S 2Mpx makro objektivem zachytíte i ten nejmenší detail, zatímco 120° ultra širokoúhlý snímač vám umožní pořídit úchvatné snímky vašich přátel nebo okolní krajiny v dechberoucí kvalitě. Můžete si být jistí, že se vám do snímku vejde opravdu vše a všichni. Obecně vzato nabízí Redmi 9T skutečně všestranné fotografické schopnosti, jež zaručeně probudí kreativní stránku vaší osobnosti!

Baterie s kapacitou 6 000 mAh a rychlonabíjením až 18 W
Nový Redmi 9T se může pochlubit baterií s úctyhodnou kapacitou 6 000 mAh spolu s ultra úsporným režimem MIUI. Díky tomu hravě zvládne i opravdu náročný celodenní provoz. Počítat můžete takés technologií rychlonabíjení až 18 W, se kterou bude dobití telefonu otázkou chvilky. Méně času na nabíječce a více času na zábavua tvořivost, to je Redmi 9T!

Osmijádrový procesor Qualcomm® SnapdragonTM 662 s frekvencí až 2,0 GHz
S mobilní platformou Qualcomm® SnapdragonTM 662 přináší nový Redmi 9T nekompromisní uživatelské pohodlí s vysokým výkonem, nižší produkcí tepla a menší spotřebou energie. Díky Qualcomm®AI engine třetí generace a frekvenci až 2,0 GHz reaguje novýRedmi 9T mimořádně svižně a je rychlejší než kdy předtím.

6,53“ FHD+ displej s kapkovitým výřezem a certifikací TÜV Rheinland Low Blue Light
S dechberoucím displejem s úhlopříčkou 6,53“ a kapkovitým výřezem poskytuje nový Redmi 9T opravdu úchvatné vizuální zážitky, jež jej řadí mezi absolutní špičku ve své třídě. Živé a mimořádně ostré barvy doslova tryskají z téměř bezrámečkového displeje, díky čemuž vás telefon při sledování videa nebo hraní her doslova pohltí. Kromě toho můžete počítat také s maximálním pohodlím pro vaše oči, protože displej zařízení se pyšní certifikací TÜV Rheinland Low Blue Light. Filtruje tak modré světlo, čímž tolik nenamáhá vaše oči.

Záruka 24 měsíců
Partnumber 31061
Distribuce
oficiální ČR
Displej
6,53
IPS LCD
60 Hz
kapka
Konstrukce a systém
Výrobce procesoru Qualcomm
Model procesoru Snapdragon 662
osmijádrový
2 000 (2 GHz) MHz
Typ Sim karty nano SIM
Konstrukce telefonu dotykový, pro hráče
nemá
Android 10.0
MIUI
Ne
Paměť
64 GB
4 GB
microSD, microSDXC, microSDHC
512 GB
Navigace
GPS, Wi-Fi, A-GPS, Bluetooth, NFC, Infraport, GLONASS, Galileo
Fotoaparát
Počet objektivů zadního fotoaparátu 4
Rozlišení zadního fotoaparátu 48 + 8 + 2 + 2 Mpx
f/1.79
Počet objektivů předního fotoaparátu 1
Rozlišení předního fotoaparátu 8 Mpx
Světelnost předního fotoaparátu f/2.05
přisvětlovací dioda, macro režim, automatické ostření
Akumulátor
6000 mAh
reverzní kabelové nabíjení, rychlé nabíjení
18 W
Konektivita a rozhraní
USB-C
Ano
Ano
Senzory a zabezpečení
odemykání obličejem, čtečka otisku prstů na těle
Senzory gyroskop, akcelerometr (G-senzor), digitální kompas, senzor přiblížení (proximity)
Další parametry
Xiaomi Redmi 9T
Barva telefonu šedá, černá
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 7.7 cm
Výška výrobku 16.2 cm
Hloubka výrobku 1.0 cm
Hmotnost výrobku 198.0 kg
Rozměry balení
Šířka balení 9.5 cm
Výška balení 17.5 cm
Hloubka balení 3.1 cm
Hmotnost balení 0.5 kg
Více informací Méně informací

Příslušenství k tomuto produktu