Myčka nádobí Beko DIN 28221

Značka: Beko , Kategorie: Vestavné myčky
Kód zboží: BEKDIN28221

Plně integrovaná myčka nádobí A++
Náplň: 12 sad nádobí

* Spotřeba el. Energie: 258 kWh/rok
* Spotřeba vody: 12 litrů/3360 l/rok
* Hlučnost: 47 dB
* 8+1...

Zjistit dostupnost

Zapomeňte na zbytečně zdlouhavé namáhavé umývání nádobí

Usnadněte si život a rozlučte se namáhavým, zdlouhavým umýváním nádobí. Oslňte návštěvy perfektně lesklými skleničkami na víno a zapomeňte na trapas v podobě ušmudlaných talířků a příborů. Svěřte špinavé nádobí spolehlivé myčce Beko DIN 28221 a bez kompromisů zatočte i s tou nejpřipečenější nečistotou na hrnci. Nenarušujte dokonalý vzhled a sjednocený styl vaší kuchyně. Vybavte vaši domácností plně integrovanou vestavnou myčkou nádobí Beko DIN 28221, která rozhodně nebude pěstí na oko.

Umyjte až 12 sad nádobí pohodlně i ekonomicky

Neztrácejte čas a pohodlně do šedesát centimetrů široké myčky nádobí Beko DIN 28221 naskládejte všechno špinavé nádobí naráz. Proměňte jako mávnutím kouzelného proutku až 12 sad ušmudlaného nádobí na perfektně čisté. Vychutnejte si nejen výborné pokrmy, jejichž konzumaci nebude narušovat špinavý talířek, ale i příjemné překvapení z nízkých účtů za energie. Ulevte své peněžence i životnímu prostředí s myčkou nádobí Beko DIN 28221 v extra úsporné třídě A++. Spotřebujte při každém cyklu jen 12 litrů vody a 0,9 kWh a za rok zaplaťte pouhých 1198 korun.

Vychutnejte si snadné ovládání bez složitostí

Nezatěžujte se zbytečnými složitostmi a užijte si snadné ovládání myčky nádobí Beko DIN 28221. Jednoduše zvolte jeden z osmi mycích programů a šesti teplot. Využijte také praktické funkce odložený start až o 24 hodin, díky které můžete například pohodlně využívat levný noční elektrický proud. Sledujte jednoduše čitelný displej. Mějte naprostý přehled například o stavu leštidla, soli i průběhu programu. Vychutnejte si maximálně tichý provoz myčky nádobí Beko DIN 28221 s hlučností nanejvýš 47 dB. Sami si vyzkoušejte, že ani nepoznáte, kdy je zapnutá. Nechte se na její provoz upozornit ne hlukem, ale praktickou signalizací na podlahu.

Dosáhněte vždy dokonalých výsledků s minimální spotřebou

Používejte tablety All in one pohodlně a bez obav. Zapomeňte na situace, kdy způsobí špatné výsledky sušení či se zcela nerozpustí. Spolehněte se na myčku nádobí Beko DIN 28221, která eliminuje negativní vlivy, nabízí maximální funkčnost a vždy dokonalý výsledek. Nechte speciální senzor myčky nádobí Beko DIN 28221 zjistit, jak špinavé je nádobí uvnitř a automaticky zvolit program pro naprosto dokonalé umytí. Dosáhněte vždy špičkově umytého nádobí s minimální spotřebou vody i energie díky chytrému programu Auto.

Postarejte se o špičkovou hygienu bezpracně

Kromě automatického programu si můžete libovolně vybrat z celé škály dalších. Zjednodušte si život myčkou nádobí Beko DIN 28221, která disponuje navíc i samočisticím programem Inner Clean. Postarejte se o naprostou hygienu a příjemnou vůni myčky Beko DIN 28221 rychle, ekonomicky a úplně bez práce. Vyberte si například speciální program BabyProtect a zajistěte dokonalou hygienu nejen dětským příborům a kojeneckým lahvičkám. Spolehněte se na myčku nádobí Beko DIN 28221 kombinující intenzivní mytí a oplachování horkou vodou, která získala certifikát institutu LGA potvrzující 99,99 % úroveň sterilizace.

Vyberte si z osmi mycích programů a šesti teplot

Nečekejte, až se myčka nádobí Beko DIN 28221 naplní celá. Částečně naplňte dolní nebo horní koš a dosáhněte nejlepšího výsledku za každé situace s programem Poloviční náplň. Umývejte s programem Quick and Clean a vychutnejte si špičkově čisté nádobí nejrychleji na světě. Sami se přesvědčte, že myčka Beko DIN 28221 zvládne dokonale umýt celou náplň za neuvěřitelných 58 minut.

Vyhněte se zbytkům detergentů

Vyhněte se zbytkům mycího prostředku na nádobí a odstraňte důkladně všechny detergenty, ať už jich schválně či omylem použijete velkého množství, funkcí dodatečného oplachu myčky nádobí Beko DIN 28221.

Prodlužte dvacetkrát životnost sklu

Zabraňte poškození skla během mytí technologií Glass Shield. Nepoužívejte běžné myčky se standardními programy, ve kterých dochází ke korozím a porušování nejen velmi křehkého skla. Svěřte své nádobí myčce Beko DIN 28221, která upravuje vodu a její vlastnosti tak, aby k poškození skla nedošlo. Spolehněte se na myčku nádobí Beko DIN 28221 která dokáže životnost vašeho skla prodloužit až dvacetkrát, což potvrdila i německá nezávislá laboratoř TRLP.

Nechte si zaručit bezchybně čisté, lesklé a suché nádobí

Nechte si myčkou Beko DIN 28221 zaručit vždy perfektně suché a špičkově čisté nádobí. Dovolte vašemu nádobí získat až o 30 % více lesku parní technologií Steam Gloss. Využijte také praktický ventilátor, díky kterému bude vaše nádobí nejen dokonalé suché, ale po skončení programu bude mít i normální teplotu. Už se nebojte opaření, neztrácejte čas a vytáhněte perfektně umyté nádobí z myčky Beko DIN 28221 okamžitě.

Využijte všech inovativních vychytávek

Pohodlně a přehledně naskládejte všechno špinavé nádobí do tří sprchovacích úrovní myčky Beko DIN 28221 a nechte se příjemně překvapit vždy dokonalým výsledkem mytí. Libovolně měňte podle vašich aktuálních potřeb výšku horního koše myčky nádobí Beko DIN 28221 kdykoliv – i když je třeba zrovna úplně plný. Využijte také výsuvného koše i praktické příborové přihrádky, ve které perfektně umyjte nejen příbory, ale také například šálky na espresso.

Zničte všechny nečistoty a bakterie

Vychutnejte si maximální uživatelský komfort a objevte všechny vychytávky myčky nádobí Beko DIN 28221. Nechte vaši domácnost stoprocentně chránit systémem Aquasafe a Waterstop. Dovolte myčce Beko DIN 28221 samu zastavit dokonce i proud vody z kohoutku do hadice, pokud by přívodní hadice praskla. Prohlédněte si a sami vyzkoušejte například praktické posuvné samovyvažovací panty dvířek myčky nádobí Beko DIN 28221 s nosností až devíti kilo, se kterými se navíc vyhnete i nutnosti prořezávat sokl, využijte také všechny výhody speciálního antibakteriálního těsnění.

Plně integrovaná myčka nádobí A++
Náplň: 12 sad nádobí

  • Spotřeba el. Energie: 258 kWh/rok
  • Spotřeba vody: 12 litrů/3360 l/rok
  • Hlučnost: 47 dB
  • 8+1 programů: Předmytí, Mini 30, Eco 50, Quick & Clean,

Intensive 70, Auto program, BabyProtect, Delicate40, + Inner Clean program pro čištění myčy

  • 6 teplot
  • Odložený start 1 - 24 hodin
  • Poloviční náplň, Super oplach, Extra sušení Steam Gloss
  • Automatické nastavení pro Tablety all-in-one
  • 3 sprchovací úrovně/3.výsuvný koš
  • Světelná signalizace provozu na podlahu
  • Mechanický systém Glass Care
  • Turbo sušení
  • Výškově nastavitelný horní koš Acrobat
  • LCD displej, signalizace nedostatku soli a leštidla
  • Sensor čistoty vody
  • Posuvné panty dveří SelFit/FlexFit – bez nutnosti prořezávat sokl, samovyvažovací s nosností až 9kg
  • Aquasafe +/Waterstop

Jedná se o vestavný spotřebič, čelní dvířka nejsou součástí dodávky.

Dokumentace k tomuto produktu

Záruka 24 měsíců
Konstrukce
Typ vestavba
plně integrovaná
Počet sad nádobí
12 souprav
Spotřeba
A++
1198 Kč
5988 Kč
11976 Kč
Mytí/sušení
Počet teplot 6
Programy/funkce
Funkce myčky ochrana proti úniku vody, poloviční náplň, indikace leštidla, indikace soli
Počet programů 8
Extra sušení Steam Gloss
Ano
Ano
Distribuce
oficiální ČR
Další parametry
-
47 dB
Ano
Šířka myčky 60 cm
Ne
Ne
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 60.0 cm
Výška výrobku 82.0 cm
Hloubka výrobku 55.0 cm
Hmotnost výrobku 40.0 kg
Rozměry balení
Šířka balení 64.4 cm
Výška balení 85.9 cm
Hloubka balení 66.1 cm
Hmotnost balení 42.0 kg
Více informací Méně informací