Myčka nádobí Beko DIS 28020

Značka: Beko , Kategorie: Vestavné myčky
Kód zboží: BEKDIS28020

Plně integrovaná 45cm myčka s LED signalizací provozu na podlahu.

Zjistit dostupnost

Úzká myčka s širokými možnostmi!

Zařizujete kuchyň, popř. hledáte novou, spolehlivou myčku? Pak by vaši pozornosti neměla uniknout Beko DIS 28020. Při šířce 45 cm umyje až 10 sad nádobí ve velmi úsporné třídě A++ a spotřebuje pouze 9 litrů vody. Invertorový motor Pro Smart  je příslibem dlouhé životnosti a nízké hlučnosti, vyzdvihnout lze i program Quick and Clean, se kterým je nádobí skvěle umyté již za 58 minut.


Úsporné a tiché mytí s Pro Smart invertorovým motorem

Vestavnou myčku nádobí Beko DIS 28020 lze plně integrovat do kuchyňské linky, takže je vhodná do jakékoli kuchyně. Je široká jen 45 cm, i tak najednou zvládne umýt až 10 sad nádobí. Při tom spotřebuje pouze 9 litrů vody a 0,74 kWh, čímž se řadí do vysoce úsporné energetické třídy A++. Zásluhu na tom má i Pro Smart invertorový motor, jehož dalšími benefity jsou nízká hlučnost 47 dB(A), i dlouhá životnost. Značka Beko na něj proto poskytuje desetiletou záruku, pro jejíž uplatnění je třeba myčku zaregistrovat na stránkách výrobce.


Čisté nádobí již za 58 minut

Vadí vám dlouhé programy? Myčka Beko DIS 28020 nadchne programem Quick and Clean, který za pouhých 58 minut umyje plnou myčku s nejvyšší účinností AAA. Auto program pomocí speciálních senzorů zjistí stupeň znečištění nádobí a dle toho zvolí ideální teplotu a délku mytí. Opomenout nelze Mini 30, který umyje lehce špinavé nádobí během 30 minut, nechybí intenzivní, ani úsporný ECO program. Program GlassCare a speciální držáky navíc zajistí šetrnou péči o choulostivé sklenice.

LCD displej a světelná LED signalizace na podlaze - vše na první pohled

Ovládací panel, umístěný na horní hraně dvířek myčky Beko DIS 28020 je opatřen LCD displejem, informujícím o odhadované délce cyklu. Slouží rovněž k volbě přídavných funkcí, např. Fast + pro výrazné zkrácení vybraného cyklu, nebo poloviční náplň, není-li myčka plná. Začátek mytí lze odložit až o 24 hodin a využít tak výhodnější sazby za noční proud.

Luxusním prvkem myčky nádobí Beko DIS 28020 je světelná LED signalizace provozu na podlahu, na konec cyklu upozorní zvukový signál. Systém WaterSafe+ zabrání úniku vody v případě netěsnosti myčky i prasknutí přívodní hadice. Nyní tak můžete mýt v noci, bez obav z možného vyplavení.

Vše o produktu

vestavná myčka na nádobí Beko s invertorovým motorem (10letá záruka) • šířka 45 cm • energetická třída A++ • na 10 sad nádobí • spotřeba: 9 litrů vody na cyklus • 9 programů • LED signalizace provozu na podlahu • odložený start • poloviční náplň • senzor čistoty vody • dětský zámek • WaterSafe+ systém

BEKO DIS28020

Vestavná myčka na nádobí značky Beko, která upoutá zejména invertorovým motorem. Ten se totiž vyjímá tichým chodem (max. hlučnost pouhých 46 dB) a maximální životností. I proto na něj společnost poskytuje exkluzivní 10letou záruku. Pozitivní je také jeho vliv na spotřebu – i díky tomu patří spotřebič do mimořádně efektivní třídy A++ a za celý cyklus mytí spotřebuje pouhých 9 litrů vody.

Při šířce pouhých 45 cm tento model najednou pojme až 10 sad nádobí, což značí, že se hodí do menších a středně velkých domácností. K dispozici přitom má celkově 9 programů, jejichž detailní výčet najdete níže. Za vyzdvihnutí stojí Eco volba, program intenzivní pro silně znečištěné nádobí či volbu pro šetrné mytí skla.

Nechybí ani funkce odloženého startu či pro mytí poloviční náplně. K dispozici je i bezpečnostní systém WaterSafe+ a dětský zámek. Luxusní funkcí je pak LED signalizace provozu na podlahu.

Doplňující parametry:

  • vestavná konstrukce
  • programy: Předmytí, InnerClean čištění myčky, Mini 30, Eco 50, Quick and Clean, Auto 40 – 65, Intenzivní 70, AquaFlex, Glass Care
  • rozměry: 82 × 45 × 55 cm
  • rozměry pro vestavbu: 82 až 92 × 45 × 57 cm

Technické parametry Beko DIS 28020

Základní parametry

Počet sad nádobí 10
Spotřeba el. energie 211 kWh
Nejvyšší teplota 70 °C
Počet teplot 6
Účinnost mytí A
Účinnost sušení A
Typ ovládání dotykové
Hlučnost 47 dB
Komunikační displej Ano
Energetická třída A++
Spotřeba vody 9 l/cykl.
Šířka 45 cm

Mycí technologie

Průtokový senzor Ano

Mycí programy

Program sklo Ne
Automatický program Ano
Program pro tablety Ano
1/2 program Ano
Intenzivní program Ano
Odložený start Ano

Bezpečnostní prvky

AquaStop Ano
Ochrana proti přetečení Ano

Uspořádání interiéru

Počet ostřikovacích ramen 2
Vnitřní osvětlení Ne

Umístění

Umístění Plně integrovaná

Ostatní parametry

Specifické funkce Mechanický Glass Care systém na ochranu skla.
Šířka 45 cm
Výška 82 cm
Hloubka 55 cm
Hmotnost 38 kg
Výrobce Beko
Kategorie Myčky nádobí Beko

Dokumentace k tomuto produktu

Záruka 24 měsíců
Beko 10 let záruky na inventor motor
Konstrukce
Typ vestavba
plně integrovaná
Počet sad nádobí
10 souprav
Spotřeba
A++
961 Kč
4806 Kč
9612 Kč
Mytí/sušení
Počet teplot 6
Počet ostřikovacích ramen 2
Programy/funkce
Funkce myčky indikace leštidla, ochrana proti úniku vody, indikace soli
Počet programů 8
Inner Clean
Ano
Ne
Ano
Distribuce
oficiální ČR
Další parametry
Beko 10 let záruky na inventor motor
47 dB
Ano
Šířka myčky 45 cm
Ne
Ne
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 45.0 cm
Výška výrobku 82.0 cm
Hloubka výrobku 55.0 cm
Rozměry balení
Šířka balení 49.4 cm
Výška balení 85.9 cm
Hloubka balení 66.1 cm
Hmotnost balení 32.4 kg
Více informací Méně informací