Operační systém Microsoft Windows 10 Pro 64-Bit CZ DVD OEM (FQC-08926)

Značka: Microsoft , Kategorie: Operační systémy
Kód zboží: MSTFQC08926

Operační systém Windows 10 Pro, OEM verze, instalační médium pro 64-bit, 1 licence, nepřenositelná, česká verze

Zjistit dostupnost

operační system, OEM verze, instalační médium pro 64-bit, 1 licence, nepřenositelná, česká verze

Známé, ale vylepšené prostředí Systém Windows 10 nabízí známé prostředí a snadno se používá. Ve spoustě věcí, včetně nabídky Start, se podobá Windows 7. Rychle se spouští i probouzí ze spánku, má víc integrovaných funkcí zabezpečení, které vás budou chránit, a je navržený tak, aby fungoval se softwarem a hardwarem, který už máte.

Windows 10 už používají milióny uživatelů Program Windows Insider je globální komunita fanoušků, kteří mají rádi Windows a chtějí nám pomoci z něj udělat ještě lepší systém. Členové si mohou operační systém vyzkoušet v raných vývojových fázích a spolupracovat s námi na jeho formování. Jejich zpětná vazba nám pomáhá vytvořit nejlepší Windows všech dob.

Web přesně podle vašich představ V prohlížeči Microsoft Edge dokáže rychle přejít z procházení ke konkrétní činnosti. Pište si poznámky přímo na webové stránky a sdílejte je s ostatními, čtěte si bez rozptylování články online a pohodlně si ukládejte svoji oblíbenou četbu na potom.

Když zvládnete víc věcí najednou, všechno bude hotové raz dva Zvládejte všechno rychleji díky lepší správě plochy. Přichyťte až čtyři věci na jednu obrazovku najednou a vytvořte si virtuální plochy vždycky, když potřebujete víc místa nebo si chcete seskupit věci podle projektu, například aplikace Office pro práci a hry pro zábavu.

Nový Windows Store, to je jedno centrální místo pro všechen váš oblíbený obsah Představujeme vám nový Windows Store – nákupní prostředí sjednocené pro všechna zařízení s Windows 10. Procházejte si ho na počítači, tabletu nebo telefonu a jednoduše si stahujte skvělý (bezplatný i placený) digitální obsah, včetně aplikací a her.

Xbox přichází do Windows Získejte ve Windows 10 největší možnosti Xboxu s tím nejlepším z Xbox Live. Začněte nahrávat hru během pár sekund, soupeřte proti hráčům na konzoli a streamujte z konzole Xbox One do jakéhokoliv počítače s Windows 10 u vás doma.3

Skvělé integrované aplikace, které fungují ve všech vašich zařízeních Ve Windows 10 jsou předinstalované skvělé aplikace4, například Mapy, Fotky, Pošta a kalendář, Hudba a Filmy a TV pořady. Tyto aplikace používají OneDrive k zálohování vašich informací a jejich bezproblémové synchronizaci se zařízeními s Windows 10. Všechno, co potřebujete, máte vždycky po ruce.

Představujeme vám první smartphone s výkonem počítače Připojte si telefon s Windows 10 k monitoru, myši a klávesnici a pracuje na něm jako na počítači nebo jeho displej promítejte na větší obrazovku a skvěle se bavte.

Záruka 24 měsíců
Partnumber FQC-08926
Další parametry
Druh software operační systém
Ano
Ano
Ne
StandardProduct
Rozměry výrobku
Rozměry balení
Šířka balení 19.6 cm
Výška balení 1.0 cm
Hloubka balení 13.9 cm
Hmotnost balení 0.1 kg
Více informací Méně informací