Paměťová karta Verbatim Premium SDHC 16GB UHS-I V10 U1 (80R/10W) (43962)

Značka: Verbatim , Kategorie: Paměťové karty
Kód zboží: VER43962

Karty Verbatim SDHC/SDXC (velkokapacitní paměťové karty Secure Digital) byly navrženy pro použití v kompatibilních digitálních fotoaparátech, kamerách, telefonech Smartphone počítačích a dalších...

Zjistit dostupnost

Verbatim PremiumVerbatim Premium, SDHC, 16 GB, černá


Potřebujete zvětšit úložiště svého notebooku? Hodilo by se vám víc místa na písničky v MP3 přehrávači? Anebo sháníte externí úložiště pro svou GPS navigaci, fotoaparát či videokameru? Ve všech zmíněných případech vám může skvěle posloužit paměťová karta Verbatim Premium, která vyniká neocenitelnou spolehlivostí, vysokými rychlostmi přenosu dat i skvělou kapacitou – vejde se na ni celkem 16 GB.


Jedná se o paměťovou kartu typu SDHC.


Čtení i zápis dat bez zbytečného čekání


Paměťovou SD kartu Verbatim Premium oceníte i pro její vysoké přenosové rychlosti – čtení dat probíhá u tohoto média rychlostí až 80 MB/s a rychlost zápisu je minimálně 10 MB/s. Na základě toho je také karta zařazena do třídy 10.


Špičková odolnost


Tato paměťová karta si poradí i s hrubším zacházením. Může se totiž pochlubit skvělou odolností vůči nárazům i extrémním teplotám.




 


Klíčové vlastnosti:


  • Paměťová karta typu SDHC
  • Kapacita dostatečných 16 GB
  • Univerzální využití (v noteboocích, fotoaparátech, kamerách…)
  • Parádní přenosové rychlosti (čtení až 80 MB/s, zápis min. 10 MB/s)
  • Skvělá odolnost vůči nárazům a extrémním teplotám

Verbatim Premium

Karty Verbatim SDHC/SDXC (velkokapacitní paměťové karty Secure Digital) byly navrženy pro použití v kompatibilních digitálních fotoaparátech, kamerách, telefonech Smartphone počítačích a dalších zákaznických aplikacích. Karty SDHC/SDXC používají souborový systém FAT32, což je specifikace navržena pro velkokapacitní úložiště a vhodná pro ukládání videa o vysoké kvalitě.

Jak se rozšiřovalo video o vysokém rozlišení, narůstaly i potřeby na kapacitu úložiště aplikací digitální fotografie o vysokém rozlišení a mobilních aplikací a ještě více pak na rychlejší přenosy dat. Z tohoto důvodu karty SDHC/SDXC garantují minimální stálou rychlost přenosu dat, místo té maximální.

Karty Verbatim SDHC/SDXC jsou plně v souladu se všemi příslušnými standardy SD. Obsahují také ochranu zápisu, která zabrání nechtěnému vymazání dat.

Hodnocení rychlostní třídy:
Hodnocení rychlostní třídy je oficiální jednotkou pro měření rychlosti karet SD definovanou asociací SD. Je ekvivalentem rychlosti 8 Mb/s a měří minimální rychlost zápisu při „nejlepším fragmentovaném stavu, kdy není obsazena žádná paměťová jednotka“.

  • Rychlost čtení: až 80MB/Sec
  • Minimální rychlost zápisu: 10MB/Sec

Záruka 24 měsíců
Partnumber 43962
Paměť
16 GB
SDHC
Rychlost
UHS-I U1
80 MB/s
10 MB/s
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 20.6 cm
Výška výrobku 2.0 cm
Hloubka výrobku 6.1 cm
Rozměry balení
Šířka balení 8.9 cm
Výška balení 0.1 cm
Hloubka balení 13.6 cm
Hmotnost balení 0.0 kg
Více informací Méně informací