Kabel Microsoft Wireless v2 (WiDi) (P3Q-00008)

Značka: Microsoft , Kategorie: Propojovací kabely
Kód zboží: MSTP3Q00008

Podívejte se na všechno ve velkém měřítku
Pomocí adaptéru Microsoft Wireless Display Adapter můžete obsah tabletu, přenosného počítače nebo smartphonu (Veškeré telefony, tablety a přenosné...

Zjistit dostupnost

MICROSOFT Wireless Adapter v2 (WiDi)


Americký výrobce Microsoft přináší unikátní zařízení, které vám umožní přenášet obraz z vašeho mobilního telefonu tabletu, nebo notebooku do vaší televize, monitoru a projektoru jednodušeji, než jste si kdy mohli představit. Nová verze bezdrátového adaptéru vyžaduje pouze to, aby vaše mobilní zařízení, nebo notebook podporovaly technologii Miracast umožňující přenos videa ve Full HD rozlišení a prostorovém zvuku 5.1.


Snadná obsluha


Adaptér stačí pouze zapojit do HDMI vstupu na výstupním zařízení a zároveň do USB portu, přes který se bude adaptér napájet. Pak už stačí jen zařízení připojit k vašemu mobilnímu zařízení a obraz se vám začne ihned přenášet.

Podívejte se na všechno ve velkém měřítku
Pomocí adaptéru Microsoft Wireless Display Adapter můžete obsah tabletu, přenosného počítače nebo smartphonu (Veškeré telefony, tablety a přenosné počítače se systémem Windows 10 podporující technologii Miracast®. K použití není nutný přístup k Internetu. ) zobrazit na televizoru HDTV nebo na monitoru. Přenášení filmů datovým proudem, prohlížení osobních fotografií nebo zobrazení prezentace na velké obrazovce – to vše bezdrátově.

Pomocí adaptéru Microsoft Wireless Display Adapter můžete sdílet položky ze svého tabletu, přenosného počítače nebo smartfónu1 v televizoru nebo monitoru s vysokým rozlišením. Vysílejte datový proud filmů, dívejte si osobní fotografie nebo zobrazujte prezentace na velké obrazovce - a to vše bezdrátově.

Schůze v modernějším stylu
Když Microsoft Wireless Display Adapter zapojíte do projektoru nebo monitoru v konferenční místnosti, budete moci promítat své nápady a spolupracovat v reálném čase. Můžete dokonce zvýrazňovat body v aplikaci PowerPoint a velkou obrazovku používat jako kolektivní pracovní prostor.

Technologie Wi-Fi CERTIFIED ™ Miracast®
Wireless Display Adapter využívá technologii Wi-Fi CERTIFIED™ Miracast®, takže nejste omezeni přenášením určitých aplikací nebo obsahu; na televizoru HDTV nebo na monitoru můžete zobrazit cokoli ze svého zařízení. Wireless Display Adapter je také certifikovaný adaptér Intel® Wireless Display (WiDi), který lze použít se zařízeními 2 v 1 a tablety s podporou funkce Intel WiDi.

Snadné připojení Jednoduše zapojte konektor USB a HDMI adaptéru Wireless Display Adapter do televizoru HDTV nebo monitoru, připojte, poté zrcadlete nebo rozšiřte obrazovku a jste připraveni. Wireless Display Adapter zajišťuje spolehlivé připojení s dosahem až 7 metrů.

Požadavky na systém: Počítač / operační systém - Veškeré telefony, tablety a přenosné počítače se systémem Windows 10 podporující technologii Miracast®. K použití není nutný přístup k Internetu.
Poznámka: musí být nainstalované nejnovější aktualizace systému Windows
Kontrola kompatibility produktu: https://www.microsoft.com/hardware/cs-cz/support/compatibility

Video

Záruka 24 měsíců
Partnumber P3Q-00008
Další parametry
Druh příslušenství VGA extender
Rozměry výrobku
Rozměry balení
Šířka balení 15.8 cm
Výška balení 4.0 cm
Hloubka balení 10.5 cm
Hmotnost balení 0.1 kg
Více informací Méně informací