Sekera Fiskars A 19 štípací (122260)

Značka: Fiskars , Kategorie: Ruční zahradní nářadí
Kód zboží: FIS122260

Štípací sekera Fiskars A19 s novým designem a prodlouženým topůrkem z lehkého kompozitního materiálu snižuje únavu při práci a činí sekeru téměř nerozbitnou.

Zjistit dostupnost

S Fiskars A 19 to rozlousknete


Jsou sekery, které vznikly pro masové použití a jsou sekery, které vznikly pro speciální příležitost. Neznamená to však, že by tím ztrácely ze svých vlastností být vynikající sekerou. Značka Fiskars přišla v souvislosti se svým 365. výročím založení s modelem štípací sekery A 19 (Fiskars sekera 365), se kterou hravě rozlousknete střední i větší špalky, a to bez vynaložení většího množství energie. Stává se tak vynikajícím pomocníkem v lese i na zahradě při přípravě dřeva na topnou sezonu.


Odolná a efektivní


Fiskars A 19 vás na první pohled zaujme elegantním a netradičním designem s černým zabarvením skluzné plochy. Sekera představuje speciální model v rámci limitované edice a svým způsobem reprezentuje to nejlepší, čeho daná značka dosáhla. Nemusíte mít obavy z náhlých změn, které souvisí s pravidelným používáním nástroje. Protože topůrko je vyrobeno z unikátního a ultralehkého materiálu FiberComp, je sekera prakticky nerozbitná a každý špalek je s ní poddajný jako máslo.


Dokonalá ergonomie pro snadnou práci


Jakmile štípací sekeru Fiskars A 19 vezmete do ruky, už ji nebudete chtít vyměnit za jinou. Práce s ní je rychlá, efektivní, bez potřeby sahat po dodatečném příslušenství. Topůrko o délce 722 mm díky své perfektní ergonomii skvěle drží a předchází únavě. Každý, kdo někdy zpracovával dříví pro zimní topnou sezonu, ocení prvky zamezující vyklouznutí sekery z ruky: zahnutý konec topůrka, speciální protiskluzovou 3D texturu a povrchovou vrstvu PTFE, která zvyšuje bezpečnost práce tím, že zabraňuje korozi.





Ostří bezpečně v pouzdře


Štípací sekera Fiskars A 19 je sice určena pro všechny zahradní kutily, ale pro svou vysokou účinnost se doporučuje obzvláště opatrné zacházení. Je dodávána s plastovým pouzdrem nejen pro snadnou manipulaci, ale svým snadným odemykáním a zamykáním také chrání ostří při přenášení a předchází zraněním uživatele. Pohodlně jej navíc zavěsíte v kůlně nebo jiném úložném prostoru. Na produkt se vztahuje prodloužená záruka 120 měsíců.



Sekera Fiskars A19 střední velikosti čepele spolu s prodlouženým topůrkem je určena k štípání středních a větších špalků. Díky svojí unikátní konstrukci skvěle štípe dřevo a je tak výborným pomocníkem v lese i na zahradě při přípravě dřeva.

Tato sekera vznikla k 365. výročí značky Fiskars. Jedná se o nový model, který přichází s novým vzhledem a s černým zabarvením samotné skluzné plochy. Sekera je charakteristická jednoduchou ochranou ostří, jednoduchým držadlem a především neotřelým designem. Topůrko má délku 722 mm a čepel s hmotností 0,84 kg.

  • Nový zajímavý design
  • Speciální nabídka v rámci oslav 365 let značky
  • Délka topůrka 722 mm (stejně jako X25)
  • Čepel velikosti X17
  • Černý povrch skluzné vrstvy čepele
  • Jednoduchá ochrana ostří
  • Jednoduché držadlo

Prodloužená záruka 10 let na všechny sekery.

Video

Záruka 120 měsíců
Další parametry
Typ zahradního nářadí sekera
Rozměry výrobku
Rozměry balení
Šířka balení 18.0 cm
Výška balení 11.0 cm
Hloubka balení 79.5 cm
Hmotnost balení 1.6 kg
Více informací Méně informací