AEG Mastery CCB56400BW
Sporák AEG Mastery CCB56400BW SteamBake v těle jednoho spotřebiče volně stojící konstrukce chytře kombinuje troubu se sklokeramickou varnou deskou vybavenou čtyřmi zónami s ukazatelem zbytkového tepla. Velmi zajímavá je pak v podání sporáku funkce SteamBake obohacující začátek pečení ještě o páru, díky čemuž má povrch připravovaných lahůdek zlatavý a krásně křupavý povrch, ale uvnitř jsou měkké a vláčné, přesně tak, jak si to přejete. Ideální například pro přípravu chleba nebo muffinů a koláčů.
I přes vysoký výkon navíc tento model přináší úsporu energií, kterou značí třída A. Vyniká i snadným čištěním, intuitivní obsluhou a tradičním designem, díky němuž se hodí do každé domácnosti.
Varné zóny:
- levá přední varná zóna: HiLight s rychlým zahříváním, 1 700 W (1 700 W / 700 W) /180 mm /120 mm
- levá zadní varná zóna: HiLight s rychlým zahříváním, 1 200 W / 140 mm
- pravá přední varná zóna: HiLight s rychlým zahříváním, 1 200 W / 140 mm
- pravá zadní varná zóna: HiLight s rychlým zahříváním, 2 000 W (1 100 W / 900 W ) / 250 mm × 140 mm / 140 mm
Pečte s párou – pro ty nejlepší výsledky!
Rovnoměrné propečení
Trouba sází na horkovzdušný systém obstarávající rovnoměrnou cirkulaci vzduchu. Výsledkem je rychlejší zahřátí a rovnoměrné propečení.
Přizpůsobitelná keramická varná deska
K dispozici je zde i univerzální zóna navržená pro možnost využít široké hrnce a pánve. Můžete si tak být jisti, že sklokeramickou varnou desku, mimochodem velmi odolnou vůči poškrabání a snadno čistitelnou, doopravdy nic nepřekvapí.
Dokonalá textura i chuť
Tento model je vhodný i pro sušení ovoce a zeleniny prostřednictvím speciální sušící funkce pro pečení o teplotě 50 °C až 100 °C optimální pro udržení chuti a a měkké struktury sušených pochoutek včetně zachování všech důležitých živin.
Příprava v páře
Díky výhodám technologie přípravy pokrmů v páře uchováte jejich důležité živiny, takže budete vařit ještě zdravěji.
Na spotřebiče AEG nedá dopustit ani sám šéfkuchař
Pořiďte si sporák, s nímž by byl spokojený jen opravdový mistr kuchyně.