Software Microsoft 365 pro jednotlivce CZ (QQ2-01725)

výprodej
Značka: Microsoft , Kategorie: Kancelářský
Kód zboží: MSTQQ201393

Software

Zjistit dostupnost

Microsoft 365 pro jednotlivce


Kdo by neznal kancelářský balíček Microsoft Office? Během své dlouhé historie se proměnil z jednoduchých programů pro základní práci na komplexní nástroje, které intuitivně využijete nejen k úpravám dokumentů Word či Excel, ale také při tvorbě prezentací nebo třeba pozvánek na narozeniny i pro správu databází atp. K dispozici je přitom nejen pro Windows, ale i macOS, iOS a Android.


Předplatné Microsoft 365 (dříve známé jako Office 365) umožňuje ovládání nejen klasicky klávesnicí a myší, ale i prostřednictvím dotyku a stylusů, abyste byli na každém zařízení maximálně efektivní. Tato licence pro jednotlivce Microsoft 365 zahrnuje aplikace Word, Excel, PowerPoint, OneNote a další pro 1 osobu na rok (možnost nainstalovat až na 5 zařízení, ovšem vždy jedné osoby). K předplatnému dostanete také 1TB online úložiště OneDrive, abyste měli vaše důležité dokumenty zálohované a k dispozici, kdykoli a kdekoli potřebujete – na každém zařízení!


Co obsahuje?


  • Word
  • Excel
  • PowerPoint
  • Outlook
  • OneNote
  • Editor
  • 1TB na OneDrive 




 


Klíčové vlastnosti:


  • Předplatné s nejnovějšími funkcemi na 12 měsíců
  • Určeno pro 1 osobu s možností nainstalovat až na 5 zařízení
  • Obsahuje prémiové aplikace pro ještě větší efektivitu
  • 1TB úložiště na OneDrive pro zálohování vašich dat
  • Přizpůsob pro klasické i dotykové ovládání

 


S předplatným Microsoft 365 vždy budete mít k dispozici to nejlepší pro vaši práci!

 


Aplikace v aktuální podobě


Předplatné Microsoft 365 poskytuje velkou výhodu v tom, že vždy budete mít k dispozici aplikace v té nejnovější podobě – to znamená maximum funkcí i bezpečnosti, a to na všech vašich zařízeních, aniž byste se museli vy sami o cokoli starat.





 


Ochrana důležitých dat


Díky tomu, že je součástí předplatného také 1 TB prostoru na cloudovém úložišti One Drive, můžete si být jisti, že soubory máte zálohované a přístup k nim, odkudkoli potřebujete. K dispozici je navíc i „Osobní trezor“ s dvoustupňovým ověřováním identity pro skutečně klíčové soubory.





 


Produktivní organizace času


Najednou můžete spravovat více kalendářů v jednom zobrazení i efektivně třídit e-maily prostřednictvím Prioritní doručené pošty. Funkce jsou samozřejmě dostupné i offline, abyste nebyli závislí jen na internetovém připojení.





 


Spolupráce v týmu


Své dokumenty můžete snadno sdílet se spolupracovníky, spolužáky i rodinou a pracovat na nich společně: například je upravovat i přidávat poznámky atp. 


Seznamte se s Microsoft 365 pro jednotlivce Společnost Microsoft a její prémiový balík aplikací Microsoft 365 vám poskytne ty nejdůležitější aplikace, které potřebujete pro každodenní komunikaci. Kancelářské aplikace jakou jsou Word, Excel, PowerPoint, ale i Outlook se totiž staly standardní součástí programového vybavení každého PC nebo Mac. Microsoft 365 pro jednotlivce vám za roční paušál nabízí komplexní přístup ke stále aktualizované sadě aplikací včetně 1TB cloudového úložiště OneDrive. Klíčové vlastnosti služby Microsoft 365 pro jednotlivce *Fyzická licence určená pro instalaci až na 5 zařízení PC či Mac (vždy však pro potřeby 1 uživatele) *Předplatné na 12 měsíců *Zahrnuje aplikace Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive a Skype *Podporuje komplexní tvorbu dokumentů a sdílení pomocí služby OneDrive s kapacitou 1 TB *K dispozici stovky různých šablon a připravených formulářů *Nejlepší kompatibilita s dokumenty vytvořenými v různých verzích Office *Úvodní příručky, stručné přehledy s nápovědou, tipy a triky a školicí kurzy, jak Office využívat na maximum Obsah balíku Microsoft 365 pro jednotlivce CZ (BOX) *Vytvářejte působivé prezentace s PowerPointem *Spolupracujte na textech v aplikaci Word *Sledujte a organizujte s Excelem *Outlook je nejlepší e-mailový klient

Záruka 24 měsíců
Partnumber QQ2-01725
Další parametry
Druh software kancelářský
Ano
Ne
Ne
StandardProduct
Rozměry výrobku
Rozměry balení
Šířka balení 11.9 cm
Výška balení 2.5 cm
Hloubka balení 14.9 cm
Hmotnost balení 0.1 kg
Více informací Méně informací