Software Microsoft Office 2016 Mac pro domácnosti SK (GZA-01101)

Značka: Microsoft , Kategorie: Kancelářský
Kód zboží: MSTGZA01101

Software

Zjistit dostupnost

Microsoft Office Mac 2016 pro domácnosti

Kancelářský balíček Office v nejnovější verzi 2016 pro váš Mac. Zahrnuty jsou aplikace: Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016 a OneNote 2016. Instalace pro 1 Mac a v hodná pro nekomerční využití.

Office 2016 for Mac Home and Student

Nový kancelářský balíček Office je určený pro studenty a domácnosti. Naleznete zde nejčastěji používané aplikace s intuitivním ovládáním a podporou vícedotykových gest. Díky tomu zvládnete pracovat s dokumenty, kdekoliv bude potřeba. Pro ukládání dat lze využít internetového uložiště Onedrive.

Word

Vytvářejte, upravujte a sdílejte působivé a profesionální dokumenty. S moderními nástroji pro vytváření dokumentů a kontrolu ve Wordu snadno vytvoříte působivé dokumenty. Integrované nástroje pro sdílení a kontrolu dokumentů vám umožní spolupracovat a zvládnout víc.

Excel

Analýza a vizualizace dat pomocí nových a intuitivních metod. Nový Excel for Mac umožňuje převést čísla na přehledy. Známé klávesové zkratky a vylepšení zadávání dat, jako třeba tvůrce vzorců a automatické dokončování, okamžitě zvýší vaši produktivitu. Excel vám taky pomůže s vizualizací dat tak, že vám doporučí grafy, které jsou pro vaše čísla nejvhodnější.

PowerPoint

Vytvářejte multimediální prezentace a prezentujte své nápady bez obav. Nové zobrazení prezentujícího v PowerPointu na vašem Macu zobrazuje aktuální snímek, další snímek, poznámky lektora a časovač, na prezentační obrazovce se však vašemu publiku zobrazuje pouze prezentace. Prezentaci můžete snadno sdílet a můžete pozvat ostatní, aby zároveň s vámi na této prezentaci pracovali.

OneNote

Zaznamenejte, uspořádejte a sdílejte své nápady pomocí digitálních poznámkových bloků, ke kterým můžete přistupovat z libovolného zařízení. Funkce vyhledávání sleduje vaše značky, indexuje poznámky a rozpozná text v obrázcích a ručně psaných poznámkách. Poznámkové bloky můžete snadno sdílet s přáteli, rodinou nebo kolegy, abyste všichni společně mohli pracovat na cestovních plánech, úkolech domácnosti nebo pracovních projektech.

Systémové požadavky
Procesor Intel®, Mac OS X verze 10.10,
4 GB paměti RAM,
6 GB volného místa na disku, oddíl Mac OS Extended.
Aplikace v SK lokalizaci fungují pouze pokud je rozhraní Mac ve Slovenčině.

Záruka 24 měsíců
Partnumber GZA-01101
Další parametry
Druh software kancelářský
Ano
Ne
Ne
Rozměry výrobku
Rozměry balení
Šířka balení 15.0 cm
Výška balení 11.5 cm
Hloubka balení 2.0 cm
Hmotnost balení 0.2 kg
Více informací Méně informací