Chytré hodinky Polar Pacer Pro vel. S-L - Autumn Maroon (900102182)

Značka: Polar , Kategorie: Chytré hodinky
Kód zboží: POL900102182

Chytré hodinky 1,2" barevný 240 x 240, akcelerometer, barometr, gyroskop, krokoměr, senzor okolního světla, senzor srdečního tepu, kalorie, budík, čas, hudební přehrávač, intervalový trénink,...

Zjistit dostupnost

Polar Pacer Pro sporttester S-L, fialová


Dostaňte se do životní formy se sportovními hodinkami Polar Pacer Pro přímo určenými pro nejnáročnější běžce. Díky sledování vaší kondice a pokroku vás dostanou na vrchol rychleji a umožní vám celou cestu sledovat. Myslí i na regeneraci, stejně jako na důležité doplnění energie a přísun tekutin, na což vás upozorní skrze 1,2" displej s podporou neustálého zobrazení Always On Color.


Jsou vybavené mimořádně přesným lokalizačním systémem GPS, GLONASS, Galileo a QZSS, ultrapřesným snímačem srdečního tepu a bohatou plejádou sportovních funkcí, mezi které patří i určení VO2max také z chůze. Hodinky ale zvládnou také upozorňovat na notifikace, přináší detailní předpověď počasí i možnost ovládání hudby. Zaujmou také vynikající výdrží až 30 hodin nepřetržitého měření tréninku a samozřejmě monitorují nejen běh, ale i další oblíbené sportovní aktivity.




 


Klíčové vlastnosti:


  • Krásně lehké s hliníkovým rámem pro příjemné nošení
  • MIP displej ideální pro využití venku, kde zajistí vynikající čitelnost
  • Výkonný procesor pro dokonale hladké reakce
  • Nový program FitFlex pro vylepšení vaší kondice na základě vašich pokroků
  • Možnost zjištění VO2max i z chůze
  • Prvotřídní běžecké funkce jako FuelWise, Hill Splitter, Training Load Pro a další
  • Vynikající provázání s mobily – notifikace, počasí ovládání hudby

 


Když to s běháním myslíte skutečně vážně!

 


Prvotřídní kvalita


Polar Pacer Pro se skvěle nosí díky krásně lehké a tenké konstrukci s hliníkovým rámečkem a ovládáním tlačítky. Skvělou čitelnost pak zajistí zobrazovací technologie MIP a oceníte i možnost výměny náramků za standardní velikost 20 mm přes adaptér.





 


Test výkonnosti z chůze


Aerobní kondici nyní můžete otestovat i z chůze. Stačí jít 15 minut svižným tempem po rovinatém terénu, abyste zjistili úroveň VO2max.





 


Měření běžeckého výkonu


Zjistěte, jaký výkon generujete při každém kroku. Měření běžeckého výkonu poskytuje přesná a vědecky ověřená data, přinášející konzistentní výsledky bez nutnosti použití dalších snímačů. Vy tak budete moci dlouhodobě sledovat váš progres.





 


FuelWise


FuelWise je inteligentní asistenční funkce, která vám při náročných aktivitách pomůže nezapomínat na důležité doplnění energie a přísun tekutin. Vy tak budete moci organismus správně zásobovat sacharidy. a tím získat dostatečnou hladinu energie i během dlouhých a náročných cvičení.





 


Training Load Pro


Dávkujte svůj trénink správně a předejděte zbytečným zraněním. Aplikace Training Load Pro vám při každém cvičení poskytne detailní hodnoty srdeční i svalové zátěže a pomocí funkce Subjektivní zátěž vám umožní zhodnotit, jak zatížení cítíte. Snadno tak budete moci sledovat okamžitou i dlouhodobou zátěž těla vyvolanou tréninkem a svůj režim dle toho uzpůsobit.





 


Nightly Recharge


Hodinky disponují funkcí „noční dobití organismu“, která během spánku sleduje vaši tepovou frekvenci a dýchání. Na základě těchto dat vyhodnocuje, jak dobře se vaše tělo zregenerovalo po předchozím dni. I na základě těchto údajů pak tréninkový asistent vybírá aktivity pro následující den.





 


Sleep Plus Stages


Kvalitní spánek je bez pochyb extrémně důležitý pro správnou regeneraci našeho těla. Pomůže vám totiž zlepšit výkony a celkově se cítit lépe. Proto je k dispozici funkce Sleep Plus Stages, automaticky detekující délku, množství a kvalitu spánku. To vám umožní identifikovat možné negativní vlivy a pochopit vaše chování během spánku z dlouhodobého hlediska.





 


FitSpark


FitSpark je průvodce, který poskytne předem připravená každodenní cvičení na vyžádání, aby přesně korespondovala s vaší regenerací a historií tréninku.





 


Přizpůsobte si ciferníky


U těchto hodinek si můžete přizpůsobit vzhled ciferníků (včetně barev) a vidět údaje, které preferujete a které naopak nepotřebujete.





 


Ovládání hudby


Hodinky vám umožní procházet seznamy skladeb a upravovat hlasitost právě přehrávané hudby. Snadno se připojí k hudební aplikaci ve vašem telefonu a usnadní její ovládání, aniž byste museli telefon vytahovat z kapsy. Ovládat hudbu budete moci jak z ciferníku, tak i tréninkového displeje. Funkce je kompatibilní s operačními systémy iOS a Android.





 


Počasí vás nikdy nezaskočí


Hodinky vám rovněž přinášejí informace o aktuálním počasí v lokalitě, kde se právě nacházíte a připraví vám podrobnou hodinovou předpověď na další 2 dny.





 


Export údajů HRV


Výhodou je, že můžete snadno exportovat HRV údaje získané z cvičení s hrudním pásem a analyzovat je prostřednictvím služby Polar Flow.





 


Hill Splitter a přesná navigace s možností plánování tras


Praktická funkce Hill Splitter automaticky detekuje všechna stoupání a klesání na vaší cestě a zobrazí informace o vašem výkonu, jako jsou ujetá vzdálenost, kolik jste vystoupali či sestoupali na každém z kopců, přičemž se automaticky přizpůsobuje terénu. Vaši pozici s maximální přesností pak zachytí technologie GPS, GLONASS, Galileo a QZSS s asistovanou GPS. K dispozici je pro ještě více informací i kompas (nezávislý na GPS) a barometr sledující nadmořskou výšku. Aplikace Komoot vám posléze umožní plánovat a mapovat podrobné trasy, a tím si vytvořit průvodce trasou na cestách. Využít jej posléze lze při jízdě na horském kole či běhu po turistických trasách i mimo ně.


Záruka 24 měsíců
Partnumber 900102182
Typ zařízení
Typ zařízení sporttestery
Displej a ciferník
Úhlopříčka displeje (palce) 1,20
Ovládání tlačítkové
Typ krycího sklíčka Gorilla Glass
Tvar ciferníku kulatý
barevný
240 × 240
Operační systém
vlastní OS
Android, iOS
Menu v češtině Ano
ano
ano
Funkce
Funkce a monitoring aktivit upozornění na nečinnost, intervalový trénink, budík, čas, spánek, měření dechu, vibrace, monitor stresu, krokoměr, měření rychlosti, výpočet spálených kalorií, měření tepové frekvence, hudební přehrávač, měření vzdálenosti
Ne
Ne
Vhodné pro aktivity outdoor, fitness, cyklistika, turistika, běh
Konektivita
Ne
Ne
Ne
Ano
5.1
Senzory gyroskop, spálené kalorie, senzor okolního světla, senzor srdečního tepu, akcelerometr, barometr, krokoměr
ne
Podpora přímého volání z hodinek Ne
Baterie
Typ akumulátoru Li-Pol
273,00 mAh
35,00 hod.
7,00 dní
Možnost nabíjení - konektor dock
Provedení a Odolnost
vodotěsné dle 50 m (5 ATM)
Určení unisex, dámské, pánské, sportovní
Velikost pro obvod zápěstí 180 až 220 mm
Materiál řemínku silikon
Barva řemínku fialová
Materiál pouzdra hliník
Barva pouzdra černá
Ano
Další parametry
uživatelská příručka, nabíjecí kabel, zařízení s řemínkem
Ne
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 4.5 cm
Výška výrobku 1.1 cm
Hloubka výrobku 4.5 cm
Hmotnost výrobku 0.0 kg
Rozměry balení
Šířka balení 11.4 cm
Výška balení 8.0 cm
Hloubka balení 8.1 cm
Hmotnost balení 0.2 kg
Více informací Méně informací