Chytré hodinky Polar Vantage M - zelený, černý řemínek zdarma (90075954)

Značka: Polar , Kategorie: Chytré hodinky
Kód zboží: POL90075954

Chytré hodinky 1,2" barevný 240 x 240, akcelerometer, gyroskop, kompas, krokoměr, senzor okolního světla, senzor srdečního tepu, kalorie, výškoměr, budík, čas, intervalový trénink, krokoměr,...

Zjistit dostupnost

Polar Vantage M


Chytré hodinky poslouží nejen sportovcům. Zvládnou toho totiž mnohem více než celodenní měření aktivity a zaznamenávání sportovních výkonů. Vyzkoušejte elegantní hodinky Polar Vantage M. Připojte si je pomocí Bluetooth ke svému smartphonu a využívejte naplno všechny výhody, které tato kombinace hodinek a telefonu přináší. Chytré příslušenství vám zaručí, že již nikdy nezmeškáte hovor. Na 1,2" barevném displeji hodinek se vám totiž zobrazí upozornění o příchozích hovorech, SMS zprávách, ale také událostech v kalendáři, oznámení z aplikací a mnoho dalšího.


Budík s funkcí snooze


Samozřejmostí je ukazatel aktuálního času a data, abyste byli vždy v obraze pouhým mrknutím na ciferník. Dokonce ani při ranním vstávání nemusíte spoléhat pouze na mobil; nastavte si budík na hodinkách a mějte jistotu, že vás probudí jemnými vibracemi, aby se vám dobře vstávalo i v brzkých ranních hodinách. V hodinkách je integrovaná baterie s kapacitou 230 mAh, jež zajistí až 30 hodin provozu v tréninkovém režimu. Zařízení dobíjíte pomocí dodávaného USB kabelu.


Sportovní režimy


Ačkoliv nesou tyto hodinky pouze pro sportovce, rozhodně příznivce aktivního životního stylu potěší. Automaticky totiž zaznamenávají vaše denní aktivity, konkrétně počet kroků, ušlou vzdálenost, spálené kalorie, aktuální srdeční tep nebo kvalitu spánku. Kromě toho si během cvičení můžete vybrat více než ze sta sportovních režimů podle toho, jaký druh aktivity budete vykonávat, aby hodinky zaznamenaly vaše statistiky ještě přesněji. Aplikace Polar Flow vám navíc pomůže posunout cvičení ještě o krok dál. Můžete si naplánovat trénink, sdílet výsledky s trenérem a podobně.

!! ČERNÝ ŘEMÍNEK ZDARMA SOUČÁSTÍ BALENÍ !!

PŘEDURČENO PRO VÝKON
Hodinky Polar Vantage M představují kombinaci nejnovější sportovní technologie a lehkého designu.

NOVÁ ÚROVEŇ MĚŘENÍ TEPOVÉ FREKVENCE NA ZÁPĚSTÍ
Díky nové fúzní technologii snímače Polar Precision Prime™ snímají hodinky Polar Vantage M tepovou frekvenci přesně i v těžkých podmínkách.

STYLOVĚ BEZ KOMPROMISŮ
Výměnné řemínky vám pomohou přizpůsobit hodinky Polar Vantage M libovolnému stylu. Vyberte si oblíbené provedení z nabídky Polar nebo použijte libovolný 22mm řemínek.

VÁŠ UNIVERZÁLNÍ TRÉNINKOVÝ PARTNER
Hodinky Polar Vantage M jsou vždy k dispozici, aby vám pomohly, ať už se chcete zdokonalit v oblíbeném sportu, nebo si nadšeně měříte výkon při různých sportech.

ZVIDITELNĚTE SVOU DŘINU
Hodinky Polar Vantage M pomáhají kvantifikovat trénink a ukazují vám, jak vám tréninky různě zatěžují tělo.

VÍCE NEŽ STOVKA SPORTŮ NA VÝBĚR
S hodinkami Polar Vantage M si můžete upravit jednotlivá nastavení pro každý svůj sport.

JEDNY HODINKY, VÍCE NEŽ 130 SPORTŮ
V aplikaci Polar Flow vybírejte z více než 130 sportů a přidejte si do hodinek Polar Vantage M profily oblíbených sportů. Do sportovních hodinek si můžete přidat až 20 sportovních profilů a pro každý z nich si můžete upravit individuální nastavení.
Můžete například definovat jednotlivou tepovou frekvenci, rychlost nebo oblasti výkonu a vybrat si, které údaje chcete na hodinkách během tréninku zobrazovat.
Správné sportovní profily vám pomáhají udržovat tréninkový deník ve službě Polar Flow aktuální. Získáte také zpětnou vazbu ohledně konkrétního sportu.

DOKONALÁ TRÉNINKOVÁ PLATFORMA PRO SPORTOVCE S NADŠENÍM PRO DATA
Hodinky Polar Vantage M funguje bezchybně se službou Polar Flow, což je online okno s vaším tréninkem, spánkem a aktivitou. Se službou Polar Flow jsou vaše tréninkové údaje snadno dostupné na jednom místě.
Své údaje můžete rovněž synchronizovat do dalších online sportovních komunit, jako je Strava či TrainingPeaks.

PLÁNOVÁNÍ, TRÉNINK, ANALÝZA
Získáváte automatický tréninkový diář, extenzivní plánování a analytické nástroje, zprávy o pokroku a podporu komunity Polar Flow.

SDÍLEJTE SVÉ ÚDAJE SE SVÝM TRENÉREM
Umožněte trenérovi přístup k tréninkovým datům přes bezplatnou službu Polar Flow for Coach.

PLÁNOVÁNÍ TRÉNINKŮ NA MÍRU
Konkrétní, měřitelný a proveditelný plán je nejjistější cestou k úspěchu. S aplikací Polar Flow for Coach můžete naplánovat každý detail tréninku svého sportovce od jednotlivých cvičení po sezónní plány.

NAPLÁNUJTE SI CELOU SEZÓNU
Se sezónním plánovačem aplikace Polar Flow můžete svému sportovci sestavit celoroční tréninkový plán na míru a vést ho k úspěchu.

SESTAVTE INDIVIDUÁLNÍ TRÉNINKY
Naplánujte každou fázi individuálního tréninku od počátečního zahřátí po uvolnění na konci.

Video

Dokumentace k tomuto produktu

Záruka 24 měsíců
Partnumber 90075954
Displej a ciferník
Úhlopříčka displeje (palce) 1,20
Ovládání tlačítkové
Tvar ciferníku kulatý
barevný
240 × 240
Operační systém
vlastní OS
iOS, Android
Menu v češtině Ano
ano
ano
Funkce
Funkce a monitoring aktivit spánek, měření vzdálenosti, vibrace, měření rychlosti, budík, měření tepové frekvence, krokoměr, čas, výpočet spálených kalorií, test kondice, intervalový trénink
SMS, e-mail, sociální sítě, hovor
Ano
Vhodné pro aktivity cyklistika, fitness, běh, multisport, turistika, plavání, outdoor
Konektivita
Ne
Ne
Ne
Ano
ano
Senzory krokoměr, senzor srdečního tepu, kompas, gyroskop, akcelerometr, výškoměr, senzor okolního světla, spálené kalorie
ne
Podpora přímého volání z hodinek Ne
Baterie
Typ akumulátoru Li-Pol
230,00 mAh
30,00 hod.
5,00 dní
Možnost nabíjení - konektor dock
Provedení a Odolnost
vodotěsné dle 30 m (3 ATM)
Určení sportovní, dámské, pánské, unisex
Materiál řemínku polyuretan
Barva řemínku zelená
Materiál pouzdra tvrzený polymer, nerezová ocel
Barva pouzdra černá
Ano
Další parametry
zařízení s řemínkem, náhradní řemínek, nabíjecí kabel
Ne
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 4.6 cm
Výška výrobku 4.6 cm
Hloubka výrobku 1.2 cm
Hmotnost výrobku 0.0 kg
Rozměry balení
Šířka balení 13.9 cm
Výška balení 9.0 cm
Hloubka balení 9.9 cm
Hmotnost balení 0.3 kg
Více informací Méně informací

Příslušenství k tomuto produktu