Ubrousky čistící InvisibleSHIELD antimikrobiální vlhčené, 500 ks (209805900)

Značka: InvisibleSHIELD , Kategorie: Ostatní příslušenství
Kód zboží: ISD209805900

Dezinfekční ubrousky, které eliminují 99,99 % povrchových bakterií.

Mobilní zařízení používáme každý den a nosíme je s sebou téměř všude, jejich dezinfekci však věnujeme pramálo času....

Zjistit dostupnost

InvisibleSHIELD Disinfecting Wipes, 500 ksInvisibleShield Disinfecting Wipes, 500 ks


Ačkoliv to tak na první pohled nevypadá, na povrchu každého mobilního telefonu, tabletu či notebooku se nachází obrovské množství škodlivých organismů. S ubrousky InvisibleShield Disinfecting Wipes se jich však můžete kdykoliv snadno zbavit. Jde totiž o vlhčené antimikrobiální ubrousky, které jsou speciálně určeny k dezinfekci povrchů mobilních zařízení. S jejich pomocí tak perfektně vydezinfikujete svůj smartphone, chytrý tablet i třeba počítačový monitor či displej notebooku. Výhodou přitom je, že nebude nikterak narušena oleofobní vrstva daného zařízení.


Ubrousky obsahují 70% izopropylalkohol a dokážou zlikvidovat až 99,99 % povrchových bakterií. Svou povahou jsou netoxické, a tak je jejich použití naprosto bezpečné (přesto však nejsou určeny pro osobní použití, ale výhradně pro dezinfekci mobilních zařízení).

Dezinfekční ubrousky, které eliminují 99,99 % povrchových bakterií.

Mobilní zařízení používáme každý den a nosíme je s sebou téměř všude, jejich dezinfekci však věnujeme pramálo času. Vzhledem k tomu, že se na jejich povrchu nachází více škodlivých organismů, než byste nalezli na povrchu záchodového prkénka, je na čase to změnit.

Dezinfekční ubrousky InvisibleShield jsou vytvořeny speciálně pro dezinfekci povrchů mobilních zařízení a dokáží zlikvidovat až 99,99 % povrchových bakterií. Ubrousky obsahují 70% isoproplyl alkohol.

Díky svému složení jsou ubrousky vhodné pro povrch jakéhokoli elektronického zařízení, jako jsou mobilní telefony, tablety nebo počítačové obrazovky. Aplikace nijak nepoškozuje oleofobní vrstvu zařízení.

  • Ubrousky jsou bezpečné a netoxické, nejsou však určeny pro osobní užití.

Záruka 24 měsíců
Partnumber 209805900
Další parametry
vnitřní
Využití domácí spotřebiče
Rozměry výrobku
Rozměry balení
Šířka balení 27.4 cm
Výška balení 6.0 cm
Hloubka balení 17.2 cm
Hmotnost balení 0.7 kg
Více informací Méně informací