Zastřihovač vlasů Philips Series 5000 HC5440/85 (438127)

Značka: Philips , Kategorie: Zastřihovače vlasů a vousů
Kód zboží: PHIHC544085

Zastřihovač vlasů + zastřihovač chloupků v nose, uších a obočí. Nerezové ocelové břity, 24 nastavení délky, 75 min bezdrátového použití/8h nabíjení.

Zjistit dostupnost

Philips Series 5000 HC5440/15 + Series 1000 NT1150


S tímto setem zastřihovačů vždy budete vypadat skvěle. Kombinuje totiž nástroje pro úpravu vlasů a odstranění nevzhledných chloupků. Takovou výbavu by neměl postrádat jakýkoli muž, kterému záleží na vzhledu.


Zastřihovač vlasů Philips HC5440/15 z řady 5000 je velmi výkonným pomocníkem díky inovativní technologii Dual Cut a extrémně naostřeným břitům. Ty totiž umožní rychlejší a ostřejší zastřižení vlasů. Maximální pohodlí při práci zaručuje ergonomický design pro jednoduché ovládání. Má dvojitou střihací jednotku chráněnou robustním ocelovým krytem, takže je v bezpečí a vzrůstá i její životnost. Zaoblené špičky hřebenového nástavce jsou k vaší pokožce šetrné a nezpůsobí podráždění. Zaručují dokonalý kontakt s kůží a krásný výsledek. Dvacet čtyři možností variabilního nastavení vám umožní vytvořit účes přesně podle vašich představ. 


A když vás trápí chloupky v uších a nose, sáhnete po zastiřhovači Philips Series 1000 NT1150. Ten má ochranný systém, takže všechny chloupky odstraní v ideálním úhlu, přičemž technologie ProtecTube  zajišťuje, že se nemusíte obávat nepříjemného tahání. Nabízí bateriových chod (AA baterie součástí balení) a je odolný vůči vodě. To ulehčuje jak čištění, které lze provést pod tekoucí vodou, tak i používání – můžete jej vzít například do sprchy.


Díky nám vždy budete vypadat skvěle! Jsme sourozenci – jeden se postará o vaše vlasy a druhý zlikviduje nevzhledné chloupky.

Dvojité ostří, snížené tření


Technologie Dual Cut kombinuje dvojitě naostřenou střihací jednotku a konstrukci, která zajišťuje nízké tření při práci. Robustní ocelový kryt poskytuje také perfektní ochranu celému zařízení, protože je velmi odolný. Vytvořte si účes jako od holiče v pohodlí domova v mimořádně krátkém čase.


 


 


Ochranný systém


Technologie ProtecTube představuje systém, kdy čepel chrání tenká fólie se zaoblenými špičkami. Nedochází tak k podráždění pokožky. Čepel je navíc konstruována tak, že se chloupky nezachytí mezi dva samostatně se pohybující břity. Nemusíte se tak obávat nepříjemného tahání.


 


 


Ocelové břity


Inovativní ocelové břity jsou samoostřící – vydrží dlouho ostré a vaše vlasy budou upravené za několik minut. A už nikdy nebudete muset řešit problémy s podrážděnou kůží. 


 


 


Už žádné nevzhledné chloupky


Zastřihovač chloupků pod ideálním úhlem snadno dosáhne na chloupky v uchu i nose. Vždy s ním odstraníte všechny nežádoucí chloupky. Tím si můžete být jistí.


 


 


24 uzamykatelných nastavení délky


Díky jednoduchému a intuitivnímu ovládání si můžete otáčivým kolečkem snadno regulovat nastavení. Vyberte si jednu z dvaceti tří délek v rozmezí 1–23 mm. Mezi jednotlivými délkami budete postupovat po jednom milimetru. Opravdu velmi krátkého 0,5mm sestřihu dosáhnete tím, že ze zastřihovače sundáte hřeben.


 


 


75 minut použití bez kabelu po 8 hodinách nabíjení


Neomezujte se žádnými kabely a dopřejte si při práci volnost. Bezdrátové zpracování přístroje vám zajistí velkou flexibilitu Na jediné nabití, které trvá 8 hodin, zvládne fungovat až 75 minut. Takže máte více než dostatek času nejen na rychlé zastřižení, ale také na vyšperkování detailů.


 


 


Rychlé uvolnění břitů pro snadné čištění


Po rychlém a ostrém zastřižení je samozřejmě potřeba zastřihovač vyčistit od vlasů. Stačí když jemně otevřete a uvolníte odnímatelnou hlavu zařízení a břity omyjete pod tekoucí vodou.


 


 


Plně omyvatelný


I zastřihovač chloupků je voděodolný. To znamená, že se lehce čistí a je možné si jej vzít i do sprchy.


 


 


Včetně baterie


Zastřihovač chloupků je poháněn bateriemi AA. Ty už jsou součástí balení.

Zastřihovač vlasů

  • bateriový provoz (až 75 minut na nabití) • doba nabíjení 8 hodin • 0,5 až 23 mm • kroky po 1 mm • čepele z nerezové oceli • technologii Dual Cut • omyvatelné břity

Zastřihovač chloupků v uších a nose • technologie ProtecTube • plně omyvatelný • bateriový chod • nepotřebuje olej

Philips Series 5000 HC5440/15 + Series 1000 NT1150
S tímto setem zastřihovačů vždy budete vypadat skvěle. Kombinuje totiž nástroje pro úpravu vlasů a odstranění nevzhledných chloupků. Takovou výbavu by neměl postrádat jakýkoli muž, kterému záleží na vzhledu.

Zastřihovač vlasů Philips HC5440/15 z řady 5000 je velmi výkonným pomocníkem díky inovativní technologii Dual Cut a extrémně naostřeným břitům. Ty totiž umožní rychlejší a ostřejší zastřižení vlasů. Maximální pohodlí při práci zaručuje ergonomický design pro jednoduché ovládání. Má dvojitou střihací jednotku chráněnou robustním ocelovým krytem, takže je v bezpečí a vzrůstá i její životnost. Zaoblené špičky hřebenového nástavce jsou k vaší pokožce šetrné a nezpůsobí podráždění. Zaručují dokonalý kontakt s kůží a krásný výsledek. Dvacet čtyři možností variabilního nastavení vám umožní vytvořit účes přesně podle vašich představ.

A když vás trápí chloupky v uších a nose, sáhnete po zastiřhovači Philips Series 1000 NT1150. Ten má ochranný systém, takže všechny chloupky odstraní v ideálním úhlu, přičemž technologie ProtecTube zajišťuje, že se nemusíte obávat nepříjemného tahání. Nabízí bateriových chod (AA baterie součástí balení) a je odolný vůči vodě. To ulehčuje jak čištění, které lze provést pod tekoucí vodou, tak i používání – můžete jej vzít například do sprchy.

Záruka 24 měsíců
Partnumber 438127
Další parametry
Typ zastřihovače zastřihovač vlasů, chloupků
Materiál stříhacích nožů ocel
Použití a údržba omyvatelný
1
aku
75 min.
8 hod.
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 15.4 cm
Výška výrobku 17.9 cm
Hloubka výrobku 5.6 cm
Hmotnost výrobku 0.3 kg
Rozměry balení
Šířka balení 23.0 cm
Výška balení 8.0 cm
Hloubka balení 19.3 cm
Hmotnost balení 0.6 kg
Více informací Méně informací