Žehlička na vlasy Valera 51000200

Značka: Valera , Kategorie: Žehličky na vlasy
Kód zboží: VAL000092416

Digitální profesionální žehlička na vlasy s přesným nastavením teplot

* 5ti vrstvý keramický povrch s tourmalinem pro dokonalejší a zdravější žehlení vlasů
* systém pohyblivých...

Zjistit dostupnost

Ukažte světu kouzlo svých dokonale vyžehlených vlasů!

Upravujte své vlasy s tou nejlepší možnou péčí! Probuďte svůj skrytý půvab a předveďte se svému okolí s atraktivním, nádherným a zdraví zářícím účesem! Profesionální žehlička na vlasy Valera Swiss'X Logica 51000200 dopřeje vašim vlasům dokonalejší a zdravější žehlení! Díky této žehličce se i vy můžete den co den cítit výjimečně, jako by váš účes upravoval skutečný odborník!


Nádherně vyžehlené, zdravé vlasy bez zacuchání

Žehlička Valera Swiss'X Logica vyniká pokročilými technologiemi, které vám pomohou zkrášlit účes do žádané podoby bez námahy a za krátký čas. Systém pohyblivých destiček s 5 vrstvým keramickým povrchem s turmalinem zabezpečí perfektní kontakt s vlasy a rovnoměrné rozložení tepla po celé délce.

Nesmírně prospěšný vliv na vaše vlasy bude mít turmalinová ionizace, která se postará o odstranění statického efektu a rovnoměrnou ochranu vlasů po celou dobu úpravy. Ve výsledku se budete moci radovat s perfektně hladkého vzhledu účesu - bez krepatosti a zkadeření, s nádhernou září a objemem. Ionizace poskytne potřebnou hydrataci i vlasům, které jsou suché, slabé a trpí lámavostí.

Rychlé, snadné a bezpečné použití kdekoliv na světě

Úpravu vlasů pomocí žehličky Valera Swiss'X Logica budete jednoduše milovat! Přístroj vyniká ultra rychlým systémem nahřívání (pouhých 20 sekund) a po celou dobu použití poskytuje stabilní teplotu. Podle osobních potřeb a typu upravovaných vlasů můžete teplotu navolit až do 230 °C. Extra dlouhý a vysoce flexibilní 3 metrový napájecí kabel je zárukou naprosto pohodlné manipulace.

Vysokou bezpečnost při používání zajišťuje automatické vypnutí přístroje po 60 minutách nečinnosti. Studené konce zabezpečí ochranu vašich prstů před popálením. Termo-izolační silikonový ochranný kryt umožní okamžité uskladnění po použití. Žehličce nechybí ani univerzální napětí 100 - 240 V, díky němuž ji můžete bez problémů používat doma i na vašich cestách v zahraničí.

Valera – značka profesionální péče o vlasy

Valera je značkou spotřebičů vlasové techniky švýcarské společnosti Ligo Electric SA, která působí na trhu od roku 1955. Valera je značkou používanou profesionálními kadeřníky. Valera je inspirována krásou švýcarské alpské přírody. Při vývoji a výrobě spotřebičů patří mezi hlavní priority především zdraví a krásný vzhled vlasů.

Valera získává své znalosti díky spolupráci se světovými vlasovými stylisty, od výrobců vlasové kosmetiky, odborníků z univerzitních klinik a v neposlední řadě naslouchá také potřebám a přáním koncových spotřebitelů. Výsledkem je pak vysoká kvalita, preciznost a spolehlivost všech nabízených produktů.

Digitální profesionální žehlička na vlasy s přesným nastavením teplot

  • 5ti vrstvý keramický povrch s tourmalinem pro dokonalejší a zdravější žehlení vlasů
  • systém pohyblivých destiček pro perfektní a rovnoměrný kontakt s vlasy
  • SecurFAST Heat System: maximální teplota 230 stupňů
  • ultra rychlé zahřátí a teplotní stabilita
  • automatické vypnutí po 60 min.
  • studené konce
  • otočný 3m kabel
  • univerzální voltáž 100-240V
  • termo-izolační silikonový ochranný kryt pro větší bezpečnost a okamžité uskladnění po použití
  • ergonomický design

Dokumentace k tomuto produktu

Záruka 24 měsíců
Další parametry
Žehlicí plocha keramika
bez displeje
Nastavitelná teplota mechanická regulace
Ne
Max. teplota 230 °C
Ano
Ano Wh
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 29.0 cm
Výška výrobku 4.0 cm
Hloubka výrobku 3.0 cm
Hmotnost výrobku 0.5 kg
Rozměry balení
Šířka balení 31.0 cm
Výška balení 6.0 cm
Hloubka balení 11.5 cm
Hmotnost balení 0.6 kg
Více informací Méně informací